A Chevrolet-nek is lesz Szuper 2000-es autója

Október 6.
Az argentin Tango Rally Team bejelentette, hogy a jövőben a Chevrolet versenyautóival állnak rajthoz versenyzőik.

A csapat két autó készít fel melyek elsősorban az argentin bajnokság futamain szállnak harcba, az első autót Marcos Ligato kapja meg. A versenyautó alapját a Chevrolet Agile adja, a műszaki tartalomról egyelőre nem sokat lehet tudni, de feltétezhetően az erőt egy szívómotorból kerül a négy hajtott kerékre.

"Nagyon izgatottak vagyunk a Chevrolet Agilis részvételével kapcsolatban az Argentin Rally Bajnokságban." - mondta Jorge Maiquez a márka argentin képviselője.

"Nagyon büszke vagyok, hogy én lehetek az első aki versenybe szállhat a Chevrolet Agile-vel." - mondta a berepülő pilóta, Marcos Ligato. "Mindent meg fogok tenni azért a hogy eredményesen szerepeljünk nemcsak Argentínában, hanem Dél-Amerikában is."

A Tango Rally Team a tengeren innen sem ismeretlen a szurkolók számára, korábban három Mitsubishi Lancerrel vettek részt az N csoportos világkupában.

Nem a Chevrolet az első a sorban, aki a helyi szabályok szerint épít S2000-es autót, a Volkswagen Gol S2000 már állandó résztvője az argentin bajnokságnak.

Itt Volkswagen legújabb Szuper 2000-ese

Fri