Petter Solberg 2011-ben újra teljes szezont fut a Citroennel!

Január 11.
Az utolsó utáni pillanatban vált biztossá Mr. Hollywood részvétele a Svéd Rallyn az új DS3 WRC-vel. Ezen felül várhatóan a teljes 2011-es szezont is végig tudja versenyezni a francia márka új versenyautójával.

 

A Svéd Rally nevezési határideje tegnap délután lejárt, de Petter Solberg neve nem került fel a listára. A szervezők azonban fenntartották Petternek a lehetőséget, mivel szerintük is helye van a showmannek a Rally Világbajnokságon. Solberg csapatvezetője, Ken Rees végül meg tudott egyezni a Citroennel, így mostmár biztossá vált szereplésük az évadnyitó futamon, sőt jelezték részvételüket az év további futamaira is.

Ken Rees: "Mindenképpen ott leszünk Svédországban és az év további futamain is! Az első futamon biztosan Petter Solberg World Rally Team lesz a csapat neve, a továbbiakról még nem született döntés, lehetséges, hogy az egyik Citroen csapat tagjaként fogjuk folytatni. Jelenleg a legfontosabb számunkra, hogy sikerült neveznünk a Svéd Rallyra. A költségvetésünkben még van kisebb hiányosság, de minden tőlünk telhetetőt elkövetünk a siker érdekében!"

Raikkönen és Petter is DS3 WRC-vel
Érkeznek a nevezések a Svéd Rallyra
Az Arctic Rallyn mutatkozhat be a DS3 és a Fiesta WRC

Fri