l1
l2


 

Drónokat kap a WRC TV

Január 14.
Még látványosabb és izgalmasabb pillanatok részesei lehetünk a rali világbajnokság közvetítéseinek köszönhetően. A WRC promótere és a DJI által aláírt szerződés jóvoltából olyan felvételek juthatnak el otthonunkba, melyek duplán élvezetesebbé teszik egy-egy világbajnoki futam történéseit.

A WRC TV élmény dús felvételeit már rögtön az első, Monte Carlo ralin is szemügyre vehetjük, ahol több drón is fog dolgozni a levegőben. Ezt követően pedig a fennmaradó összes, 13 futamon ismét megtekinthetjük kedvenceinket felülnézetből.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy világszinten az egyik legnépszerűbb technikai sportot juttathatjuk el mindazok otthonába, akik a helyszínre nem tudnak ellátogatni." - mondta el a DJI marketing igazgatója, Martin Brandenburg. "A gyorsaság, pontosság, elhivatottság mind-mind jellemzője ennek az innovatív technológiának, melyet alkalmazni fogunk a ralikon."

Természetesen a WRC oldaláról, Oliver Ciesla szerint is pozitívum, hogy még profibb és élvezetesebb felvételekkel szolgálhatják ki rajongóikat az idei évtől kezdve. "Az embereknek egyre nagyobb igénye van arra, hogy élethűebbek legyenek azok a képek, melyeket a televízió sugároz. Ez a technika pontosan ezt a jellemzőt erősíti az erős, élénk képekkel. A DJI drónjainak köszönhetően egy új vizuális élmény részesei lehetünk." - mondta Ciesla.

Természetesen a látványos felvételek megtekintése mellett az érdeklődők a drónok működési elvét is szemügyre vehetik a szervizparkokban felállításra kerülő DJI sátorban, mind a 14 világbajnoki futamon.

Lara