l1
l2


 

Felkészülés Egerre

Március 5.
Március első hétvégéjén Ausztriában a 6. Schneerosen Rallye-n indul Lajosházi Csaba és Takács Gábor 2016-os szezonja. A páros egy évvel ezelőtt pontosan ezen a versenyen debütált az ausztriai Rally Challenge Bajnokságban, de akkor nagyon kevés jutott nekik, mert egy fél gyorsasági szakasz után technikai problémák miatt ki kellett állniuk.

Lajosházi Csaba: - Túl vagyunk a téli felkészülési időszakon, és már nagyon várjuk, hogy újra versenyautóba ülhessünk, hiszen ezt utoljára tavaly a Szilveszter Rallye-n tehettük meg. Ahogyan mi, úgy a csapat is komoly munkával töltötte az év elejét, mert szűk két hónap alatt több fejlesztést is beépített az autónkba, és még a súlyából is lefaragtak közel ötven kilogrammot.

- Három autóval vágunk neki az ausztriai versenynek, rajtunk kívül Kocsomba Karcsiék és Tóth Gabiék is ezt a versenyt választották a szezonnyitónak.

- Tavaly ezen a versenyen nem volt sok szerencsénk, az autó egy fél gyorsasági után megállt. Most viszont szeretnénk egy jó eredménnyel technikai hiba mentesen célba érni. Felkészülésnek szánjuk a hétvégét, hiszen indulni fogunk az április első hétvégéjén megrendezésre kerülő magyar bajnoki szezonnyitón, az Eger Rallye-n is. Figyeljük majd az időket, és nagyon kíváncsiak vagyunk hová leszünk jók.

- A tavalyihoz hasonlóan idén is vegyes talajon zajlik majd a küzdelem, és egy nap alatt nyolc gyorsasági és egy szuper speciál vár ránk a hétvégén, durván 100 verseny kilométerrel.

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Kovács méréstechnika Kft., Tion Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Kövi Ép-Vill Kft., Villámszer Kft.

(x)