l1
l2


 

A Fehérkép Kupával folytatódik a Tereprali OB

Április 12.
Bugac után május 6.-8. között Bábolna látja vendégük a magyar tereprali bajnokság résztvevőit, amely az FIA Közép-Európa Zóna Kupa sorozat negyedik állomásaként kerül megrendezésre, amelyen ismét lehetőség lesz akár "ingyen" versenybe szállni!

A szokásoknak megfelelően pénteken egy 4,13 km-es prológgal indul a száguldás, melynek első öt helyezettje ezúttal is megválaszthatja másnapi rajtpozícióját.

Szombaton két pályán, összesen öt szelektív szakasz vár a mezőnyre, melyek közül a rövidebb 21,27 km-t, a hosszabb 42,53 km-t tesz ki, a teljes napi penzum 311 km.

A befejező nap össztávja megegyezik a szombatiéval, a rövidebb pálya vasárnapra is ugyanannyi marad, a hosszabbik etap azonban néhányszáz méterrel megnő. A szervezők a versenyzők nevezéseit április 29.-ig várják, helyszíni nevezésre ezúttal nem lesz lehetőség.

Jó hír a sporttal ismerkedők számára, hogy Bugac után Bábolnán is folytatódik az egyre népszerűbb Challange program, mely a tereprali iránt komolyabban érdeklődők számára kínál kiváló lehetőséget az ismerkedésre, hiszen egy utcai forgalomban használ (cső nélküli) terepjáróval bárki próbára teheti magát extra költségek nélkül, a szervezők ugyanis ez alkalommal is eltekintenek a nevezési díjtól. További részletek a versenykiírásban illetve a Szövetség hivatalos honlapján az idei alapkiírásban.

Fehérkép Kupa versenykiírás (PDF) | Nevezési lap (PDF) | Gépátvételi lap (PDF)

Fri