l1
l2


 

Budapest belvárosában száguldoztak a Korda Racing versenyzői

Május 4.
Emberek százezrei előtt száguldoztak a Korda Racing versenyzői, Korda Erik és Csató Attila a terepralisokat, Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva a ralisokat képviselte méltóképpen a Budapest belvárosában megrendezett Nagy Futamon.

Idén is hatalmas érdeklődés övezte az immár szokásos május 1.-ei Nagy Futamot. A Clark Ádám tértől a Ferenciek teréig tartó alkalmi versenypálya szélén több tízezres tömeg gyűlt össze, hogy megcsodálja a versenyautókat, az M4 Sport és a Petőfi Rádió egész napos élő helyszíni közvetítésének köszönhetően pedig százezrek láthatták-hallhatták amint Gerhard Berger mellett többek között Korda Erik HRX Fordja és az egyenesen a Miskolc Rallyról érkező Vizelli Károly Lada VFTS-e keresztülszáguld Budapest belvárosában.

„Jó móka volt idén is a Nagy Futam, de maradt bennünk némi hiányérzet.” – emlékezett vissza Korda Erik május elsejére. „Fantasztikus érzés Budapest csodálatos belvárosában száguldozni a versenyautóval, idén is rengeteg ember látogatott ki a rendezvényre és mindig felemelő, ha ennyi ember előtt mutathatjuk meg magunkat. Bár a HRX Fordot nem igazán aszfalt utakra találtak ki, de szerettem volna én is egy kis show-t produkálni az embereknek, ez azonban most nem igazán jött össze, mivel mi öten mentük a körünket, három kamion társaságában és ilyenkor be kell rakni egy felvezető autót is, emiatt a driftelésről le kellett mondanunk. Ennek ellenére jól éreztük magunkat és köszönjük a lehetőséget a szervezőknek. Szerencsére idén két autóval voltunk és Vizelli Karcsi autózása remélhetőleg sok mindenért kárpótolta a nézőket. :)”

„Volt bennünk egy kis para, mert szombat délután még a Miskolc Rallyn versenyeztünk az utolsó gyorsaságin pedig előjött egy műszaki hiba, amitől az autó elvesztette az erejét.” – vette át a szót Vizelli Károly. „Ezúton is óriási köszönetet szeretnék mondani a csapatunknak, akik szombat este tizenegy óráig csinálták az autót, hogy a másnapi Nagy Futamon rajthoz tudjunk állni vele. Az egész versenyen azzal a tudattal mentünk, hogy vasárnapra kell a kocsi, mivel nem tudjuk mikor adódott volna még egy ilyen lehetőség. Ezúton szeretném megköszönni minden támogatónknak, valamint Korda Eriknek és a Korda Racingnek, hogy részt vehettünk a Nagy Futamon. Óriási élmény volt ennyi ember előtt, ilyen autók között a főváros utcáin száguldani, köszönjük!”

Ifjabb Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy éve fedélzeti kamerás felvétele a Nagy Futamról:

 

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Bialabok Alexandra

(x)