l1
l2


 

Lajosházi: Életem legjobb versenye

Május 18.
Maximálisan megelégedve és boldogan tért haza Ausztriából a K-Tech Motorsport csapata, akik ha nem is az első helyért csatázva, de az általuk megszabott célt teljesítették az úton, amit az idei évre kitűztek. Pihenésre most sem lesz sok idejük, hiszen Kocsomba Karcsiék hétvégén ott lesznek az Iseum Rallye-n, míg Lajosházi Csabiék három hét múlva újra Ausztriában a Hirter Kärnten Rallye-n állnak rajthoz.

Elég vegyes talajú verseny fogadta a versenyzőket a 2016-os Braustadt Zwettl Rallye-n, hiszen az aszfalt és a murva váltakozásokat az egész napos esőzés is nehezítette, de ennek ellenére párosaink nagyon jól érezték magukat. Csabiéknak egész nap egy túlcsúszás, míg Karcsiéknak egy apró futómű probléma okozott fejfájást, de ezen kívül mindkét alakulat autója nagyon jól vizsgázott, semmiféle technika probléma nem hátráltatta őket a hétvégén.

A verseny előtt Csabi célja a kategória első öt helyét célozta meg, igen ám csak ő valahogy a 7.1-es kategóriában gondolkodott, így viszont hogy a 7.2-es kategóriában 17 autó közül sikerült megszerezniük az ötödik helyezést, az minden álmukat felülmúlja.

"Nagyon jól sikerült verseny vagyunk túl, és ezt az eredmény is mutatja, mi az abszolút nyolcadik és a 7.2-es kategória ötödik helyét szereztük meg, míg Karcsiék az abszolút kilenceik és a 7.1-es kategória győzelmével jöttek haza" - értékelte boldogan a versenyt Lajosházi Csaba.

Velenczei Ádám beállításai nagyon jól vizsgáztak, ahogyan szintén Ádámot illeti a dicséret gumi kérdésben is, de további köszönet illeti a partnereinket és a csapatot is, nélkülük ezen eredmény nem jöhetett volna létre.

A folytatásban Karcsiék Szombathelyre készülnek és sokáig úgy volt, hogy Csabiék is részt vesznek az első hazai murva versenyen, ám a sok munka és a versenyzés mellett a családot sem szabad elfelejteni, így Csabiék három hét múlva Ausztriában a Hirter Kärnten Rallye-n ülnek úja versenyautóba.

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Kovács méréstechnika Kft., Tion Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Kövi Ép-Vill Kft., Villámszer Kft.

(x)