l1
l2


 

Korda előrelépne Gyulán

Június 3.
A legkisebb különbséggel, egyetlen másodperccel csúszott le a szakaszgyőzelemről Korda Erik és Csató Attila a Gyulai Várfürdő Kupa pénteki nyitószakaszán, így továbbra is legjobb magyarként, a második helyről várhatják a szombati folytatást.

Idén új helyszínen, Gyula határában kanyargott a Várfürdő Kupa szuperspeciál szakasza, mely a szokásoknak megfelelően ezúttal is a szombati rajtsorrendről volt hivatott dönteni. A nyolc kilométeres pályán vendéggyőzelem született, az abszolút időt a bugaci szezonnyitó győztese, a lengyel Marcin Lukasewszki autózta, mögötte azonban mindössze nyolc tizedmásodperccel lemaradva a Korda Racing versenyzői, Korda Erik és Csató Attila érkeztek célba, akik 3 másodperccel előzik meg a Bábolnán élen végző cseh Miroslav Zapletal-t.

"Az autó rendben volt, nagyon jó a navigátorom, nekem kellene egy kicsit összekapni magam." - kezdte önkritikusan a nyitónap értékelését Korda Erik. "Nagy hiba lenne messzemenő következtéseket levonni a mai eredményből, de némi bizakodásra talán adhat okot a mai eredményünk, hiszen legutóbb, Bábolnán négy kilométeren kaptunk nyolcat, most pedig nyolc kilométeren kevesebb mint egyet, ugyanattól az autótól. Persze semmiképp sem vagyok elégedett, mert egyrészt éreztem, hogy maradt még bennem tartalék, másrészt pedig nem azért versenyzünk, hogy a másodikak legyünk, mi mindig győzni szeretnénk. Nem gondolom, hogy erre épp itt, Gyulán lenne a legnagyobb esélyünk, az időjárás ezúttal is faktor lehet, de nem is tartom kizártnak, hogy idén az elsőre cseréljük eddigi számtalan második helyünket a viharsarokban."

A prológot követően az első öt helyezett megválaszthatta szombati rajtpozícióját, melyen Korda Erik és Csató Attila udvariasan maga elé engedte versenyzőtársait, így szombaton ötödikként vághat neki a négy szelektív szakasznak.

Gyulai Várfürdő Kupa SSS eredmény:

  1. Marcin Lukaszewski/Magdale Duhanik, BMW 05:05,7
  2. Korda Erik/Csató Attila, HRX Ford 5:06,5
  3. Miroslav Zapletal/Bartosz Momot, H3 EVO 5:09,4
  4. Fekete Antal/Tóth György, Toyota Hilux 5:10,6
  5. Fodor Imre/Mesterházi Márk, Ford Ranger 5:13,0…

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Bialabok Alexandra

(x)