l1
l2


 

Herczig WRC-vel a Mecsek Rallyn

Szeptember 29.
Izgalmas nevezési listával rukkolt elő az 50. Mecsek Rali. Az ORB pécsi állomásán Herczig Norbi ismét WRC autóval támad, mellette nyolc R5-ös küzd majd meg a pontokért. Az ORB mezőnyét színesíti többek között Bútor Robi is, míg a Historic EB keretében több mint tíz páros a skandináv szigetről érkezik kis hazánkba.

Az ORB, a Historic és ORC kategóriáját összevetve közel 100 páros adta le nevezését a jubiláló pécsi megmérettetésre. A Mecsek ralin igazán kuriózumnak számít majd Herczig Norbi WRC-je, aki egy Skoda Octavia-val autózik a saját és a nézők kedvére. A királykategóriás gépezet mellett több R5-ös is szeretne szóhoz jutni. Ifjabb Tóth János, Kazár Miklós, Hadik András, Lencse Zoltán, ifj. Ranga László, Bodolai László, Trencsényi József és Kovács Antal mozgolódik majd e kategóriában.

A nézők számára további érdekességet jelenthet Bútor Robi rajthoz állása, aki egy 306-os Peugeot Maxit választott társául.

A Historic harca ezúttal EB szinten fog zajlani, így a magyar versenyzők mellett szép számmal érkeznek hozzánk külföldi jelentkezők is. A legtöbb, nyolc páros Finnországból utazik Pécsre, a svédektől három, a norvégoktól és az olaszoktól is egy-egy duó látogat el Dél-Magyarországra.

Az ORB mellől nem hiányozhatnak az ORC tagjai sem, akik közül most kilencen vállalkoztak a pécsi pályákra.

Az ORB nevezési listája http://mnasz.rallylive.hu/50mecsekrallye-orb/nevezok

Historic nevezési listája http://mnasz.rallylive.hu/50mecsekrallye-his/nevezok

ORC nevezési listája http://mnasz.rallylive.hu/50mecsekrallye-orc/nevezok

Lara