l1
l2


 

Bajnoki címért megy Ózdra a Korda Racing

Október 29.
Komoly tétje van a Rallye2 Országos Bajnokság szezonzáró versenyének a Korda Racing számára, hiszen Vizelli Károly az abszolút bajnoki címre is esélyesként érkezik az Ózd Rallyra, míg Régi Péter és Borsfai Dávid egy jóízű autózásra készül.

Hiába érkezik listavezetőként, több mint tízpontos előnnyel a szezon utolsó versenyére ifjabb Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, nincs könnyű dolga a bajnoki címért folytatott harcban. Ugyanis a nyolcfutamos bajnokságban a végelszámolásnál csak a legjobb hat verseny eredménye kerül értékelésre, így Karcsiék számára az sem lenne elég, ha megszereznék a győzelmet az Ózd Rallyn, sorsuk már más kezében is van. A Korda Racing Ladás párosa számára egyébként is bravúrnak számítana jóval erősebb autókkal szemben megszerezni a Rallye2 abszolút bajnoki címét, ezért elsősorban továbbra is a Lada Kupa év végi első helyére összpontosítanak, de a pilóta ígérete szerint Ózdon is ugyanazzal az elszántsággal szállnak majd harcba mint a szezon összes többi állomásán.

Vizelli Károly: "Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert az a furcsa helyzet állt elő, hogy túl sok jó eredményünk volt idén, egy verseny kivételével minden versenyen dobogóra álltunk az abszolútban, az Ózd Rallyt pedig nem lehet mínuszolni. A évad elején a Lada Kupa megnyerésére koncentráltunk, de nagyon jó szezont futottunk így még most is van esélyünk abszolútot nyerni. Sorsunk azonban az ellenfelek kezében is van, de mi egy egyszerű taktikát állítottunk fel, nyomni fogjuk, ami a csövön kifér, hogy az Ózd Rally és a bajnokság év végi összesített eredménylistája is a mi nevünkkel kezdődjön!"

Vizelliék mellett visszatér a versenypályákra Régi Péter is a szezon utolsó versenyén a Suzuki Ignisszel. Peti az idei évben csak csonka szezont teljesít, így különösebb teher nélkül szelheti majd a kilométereket. Ettől függetlenül nem sétakocsikázásra készül, kategóriájában ezúttal is a győzelemért szeretne harcolni.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, G-Híd Szolgáltató Zrt, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Penta Általános Építőipari Kft, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Total Quality Control Kft., Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Procomtec Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, MD MedGuru Kft., Stein Villamos Kft, Szilágyi Kft, MedGuru Kft, STEIN Villamos Kft

(x)