l1
l2


 

Kordáék kiélvezték Bajna-Lábatlant

November 23.
Kiváló hangulatban zárta az 5. Revo-Tec Rallyt a Penta Kupáért a Korda Racing csapata, Vizelli Károly és Balics Ákos nemcsak a fedélzeten, alkalmi navigátoraik mellett aratott sikert, a közönség is kitörő örömmel fogadta őket a pálya szélén.

Abszolút tét nélkül, kedvére autózhattak a Bajna és Lábatlan közötti versenypályán a Korda Racing versenyzői a magyar bajnoki szezon utolsó hivatalos állomásán. Mivel a két pilóta vendégnavigátorokkal érkezett az 5. Revo-Tec Rallyra a Penta kupáért, alapvetően előfutóként vettek részt a versenyen. Vizelli Károly azonban kihasználva a lehetőséget dupla távot teljesített azáltal, hogy a mezőnyben is meghajtotta a Lada VFTS-t. Tette mindezt a rendkívül népes pálya széli közönség legnagyobb örömére, a nézők ugyanis minden egyes kanyarban kitörő örömmel fogadták a Korda Racing versenyzőit.

"Kiváló verseny volt, köszönjük szépen Régi Petinek, hogy idén is összehozta a versenyt." - összegezte tömören a hétvégét Korda Erik. "Egy hosszú és kemény szezon végén járunk, nagyon sok munka volt az idei évben, kiváló alkalom volt egy önfeledt autózásra. Mindkét srác „versenyében” voltak kisebb-nagyobb kalandok, de mindketten mosolyogva és boldogan szálltak ki az autóból. Jó volt látni, hogy rengeteg néző látogatott ki a versenyre, arról nem is beszélve, hogy milyen kitörő örömmel fogadták a srácokat minden alkalommal. Számunkra azonban még korántsem ért véget a 2016-os esztendő, miközben lázasan dolgozunk a 2017-es szezonon, melyről már most elmondható, hogy sok fontos újdonságot tartogat, már itt van a nyakunkon a veszprémi Mikulás Rally, amire négy autóval és komoly meglepetésekkel készülünk. Ezt követően az év utolsó napjaiban a jelenlegi tervek szerint három autóval szilveszterezünk a Hungaroringen, szóval bőven lesz még dolgunk, de szeretjük csinálni, hisz ez az életünk. Még egyszer köszönjük Régi Petinek a kiváló szervezést, jövőre is jövünk!"

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, G-Híd Szolgáltató Zrt, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Penta Általános Építőipari Kft, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépészet, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Total Quality Control Kft., Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Procomtec Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, MD MedGuru Kft, Szilágyi Kft, STEIN Villamos Kft

(x)