l1
l2


 

yf sfdd

 

Északon marad a Wales Rally

Március 22.
A Dayinsure Wales Rally szervezői örömmel jelentették be együttműködésük meghosszabbítását a Conwy County Borough Tanáccsal, akikkel 2016-ban is sikeres futamot bonyolítottak le a Rali Világbajnokságon. A hivatal aktívan kiveszi a részét az idei futam előkészületeiből - bizonyítva elkötelezettségét a rallysport iránt.

A többszörös díjnyertes partnerség a 2017-es szezonban is folytatódik a rali világbajnokság és Conwy Tanácsa között. Az érintettek már most lelkesen dolgoznak egy megújult, izgalmakat ígérő Wales ralin, melyet 2017. október 26-29. között rendeznek meg a szigeten. Conwy aktivitása igazán nagy fogás lehet, hiszen a rali mellett Wales északi részére csábítja a turistákat - egy olyan listára került fel a régió, melyet a legérdemesebb meglátogatni 2017-ben.

Conwy települése és környéke az előző években is hasznosan kivette részét a VB-ből – a rajt- és célceremónia mellett a közeli erdők látták vendégül a száguldó versenyautókat több tízezer érdeklődővel a pálya szélén. Várhatóan hasonló terepeket járnak majd be idén is a résztvevők néhány módosítással fűszerezve, a végleges útvonalra azonban még májusig várnunk kell.

"Conwy Tanácsa továbbra is teljes mellszélességgel az esemény mellett áll, így a térség biztosan felkészülten várja majd a világbajnokság mezőnyét és a nézőket október végén." - mondta Ben Taylor, a Wales rali szervezőségének ügyvezetője. „A tanácsosok, segédkezők mind kedvünkre vannak, és a fogadtatás mellett a helyi médiás berkekben is hangoztatják az eseményt legnagyobb örömünkre."

"Örülünk annak, hogy több év után idén is együtt dolgozhatunk a Wales rali sikerességén." - tette hozzá Graham Rees, a Conwy County Borough Tanács marketingért és turizmusért felelős tagja. "Fontos esemény ez a számunkra, és a résztvevők mellett a nézőket is szeretnénk megfelelően kiszolgálni. Tavaly a nyitó és záróceremónia között majdnem 20 ezer érdeklődővel számolhattunk, így ez egy olyan rendezvény, amit nem hagyhatunk támogatás nélkül."

Lara