l1
l2


 

yf sfdd

 

Paddon navigátort cserél a Portugál Rallyn

Május 14.
Orvosi tanácsra John Kennard nem lehet Hayden Paddon segítségére a jövő hétvégi portugál ralin. Kennard helyére az a Seb Marshall ugrik be, aki a szezon második felétől Paddon állandó társa lesz.

Nem véletlenül esett a választás Seb Marshallra - ő lesz az, aki az idei évben a német ralitól átveszi a navigátori pozíciót Paddon mellett a Hyundai i20 Coupe WRC-ben. Lényegében egy csípő sérülés vezetett ahhoz, hogy a tapasztalt John Kennard visszalépjen a portugál szerepléstől. A kiwi srác navigátoránál nem új keletű a dolog, az argentin ralin is szenvedett már fájdalmakkal, azonban most már egyre több orvosi ellátást igényel az eset. Most a pihenésé lesz a főszerep, bízva abban, hogy Szardínián és Finnországban még Paddon segítségére tud lenni.

Már a tesztelések során is Marshall segíti Paddont a felkészülésben, remélve, hogy a portugál utakra a lehető leghamarabb össze tudnak hangolódni. Közös szereplésük ugyan már volt a Sanremo ralin – ott egy i20 R5-össel mutatkozta be és egy összetettbeli második helynek örülhettek. De azért a WRC-s felkészülésre még nagyobb hangsúlyt fektetnek.

"Nagyon kemény időszak ez most John számára." - kezdte gondolatait Marshall. "Voltam egyébként már én is hasonló helyzetben, és csípőfájdalmakkal nagyon nehéz dolog akár kiszállni is az autóból. Az én szemszögemből azonban kifejezetten izgalmas, hogy hamarabb bizonyíthatunk közösen világbajnoki futamon, mint ahogy azt terveztük."

Lara