l1
l2


 

Carlos Sainz kalauzol minket a Portugál Ralin

Május 18.
Az idei évben a Rali Világbajnokság közvetítéseibe belépő ingyenesen fogható RedBull TV egészen különleges hétvégére készül a most következő portugál rali keretében – a világbajnokság hatodik futamán a kétszeres világbajnok, Carlos Sainz lesz a csatorna vendégriportere, aki végigkalauzol minket a hétvégi történéseken.

A május 18-21. között megrendezésre kerülő hatodik fordulóra, a portugál ralira nem véletlenül invitálták meg a RedBull TV szervezői a kétszeres világbajnokot. Carlos Sainz nemcsak élete első VB-s debütálását tudta le ezen a futamon 30 éve, hanem pályafutása során itt kétszer is meg tudta csípni a dobogót. Biztosak lehetünk benne, hogy szakértője a portugál utaknak – pályafutása során megfordult itt jó - rossz időben, esőben, szélben, napsütésben, így tökéletes értékelője lehet a hétvégi történéseknek.

A legendát, azaz Sainz-ot manapság már a terepralisok világában látjuk mozgolódni, azonban ralis pályafutásának fénykorában olyan kiválóságokkal mérte össze tudását, mint Colin McRae vagy éppen Sebastien Loeb. Ez utóbbi versenyzővel most már csapattársak, a Peugeot Dream Team-jét alkotják.  Autók tekintetében megfordult több márkánál is raliban – a Toyota és a Ford mellett volt idő, amikor a Citroen támogatását élvezte.

"Nagyon várom, hogy visszatérjek a portugál ralihoz, mégha csak kívülről is.” – mondta Sainz. „Úgy gondolom, hogy a RedBull TV szerkesztőivel nagyon jó hangulatot fogunk varázsolni, és bízom benne, hogy hasznos tanácsokkal és meglátásokkal szolgálhatok a hétvégén."

Red Bull TV Vodafone Rally de Portugál közvetítések:

május 19. péntek 22:00: Highlight Show
május 20. szombat 14:50: SS13 Élő közvetítés
május 20. szombat 22:00: Highlight Show
május 21. vasárnap 22:00: Highlight Show

Lara