l1
l2


 

Klausz Kristóf visszatér az EB-re

Szeptember 15.
Klausz Kristóf és Csányi Botond újból az Európa Bajnokság részese lehet a hétvégi római megmérettetésen. A magyar páros a lengyel baleset után kényszerült pihenőre, most azonban újult erővel készülnek a sorozat utolsó előtti állomására.

Klausz Kristóf és Csányi Botond a Rzeszów Rally nyitószakaszán kényszerült a pálya szélére. A futam nem kezdődött jól a magyar Peugeot-os páros számára - a baleset következtében Botond elájult, így pedig a minél gyorsabb felépülés reményében a magyarok inkább elengedték a zlíni versenyt, mely a lengyel futam követője volt. A regenerálódás úgy tűnik, sikeres volt, hiszen újult erővel vágnak neki a hétvégi római pályáknak.

"Sajnos a baleset következtében a navigátorom eszméletét vesztette. Kórházba szállították, de szerencsére kiderült, hogy nem komolyak a sérülései." - mondta Klausz a sorozat hivatalos weboldalának. "Most már minden rendben van, izgatottak vagyunk és készen állunk a következő rajtra.

Róma teljesen új helyszín lesz a számomra, így nagy kíváncsisággal tekintek a hétvégére. Lengyelországban nem tudtuk megmutatni a teljesítményünket, így bízom benne, hogy az olaszoknál bizonyíthatok. Jövőre jó lenne visszatérni, ezért most minél több tapasztalatot szeretnék gyűjteni a sikeres rákészülés reményében.”

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33