l1
l2


 

Idén sem maradunk Mikulás Rally nélkül

November 16.
Megérkezett az idén immár 21. alkalommal megrendezésre kerülő Mikulás Rally versenykiírás tervezete, december 10.-én három jól ismert Veszprém környéki pályán mérkőzhet meg az amatőr és a licences mezőny

A megszokott év végi mikulásos mókázás az idei szezonból sem hiányozhat – ugyan még csak egy tervezetet dobtak ki a futam szervezői, de nagy valószínűséggel beírhatjuk a naptárunkba a december 9-10-ei időponthoz a Mikulás ralit. 

A központ ezúttal is Veszprém városa lenne, ahol maga az Aréna lenne a kiindulási pont. A versenyirodát, az átvételeket és várhatóan a szerviz felállítását is e részre terveznék be. Szombaton nagy dolguk nem lesz a jelentkezőknek - a papírmunka és a technikai átvételek mellett a pályabejárást iktathatják be menetrendjükbe a hétvége első napján, melyet reggel 8 és délután 4 óra között bonyolíthatnak le.

December 10-én, azaz vasárnap kezdődhetnek az éles küzdelmek. A rajt előreláthatólag reggel 9-kor lesz Várpalotán. Az első gyors 9,1 kilométert jelent majd, melyet egy jutaspusztai körgyors és egy kislőtéri szakasz követ. A hármasfogat után a szervizben szusszanhatnak egyet a párosok, illetve a 30 perc alatt kedvükre hangolhatnak az autókon. Várhatóan 12:07-kor újból nekivághatnak a hármas körnek, melyet a délelőtt folyamán egyszer már leteljesíthettek a nevezők.

Ha minden a menetrend szerint halad, és nem szólnak közbe komolyabb fennakadások, akkor az első autó célja 2 óra magasságában várható, míg este fél 6-kor a célbaérkezett párosok a díjkiosztón vehetik át serlegeiket.

A 2017-es Mikulás Rally versenykiírás tervezete – licenszes versenyzőknek

A 2017-es Mikulás Rally versenykiírás tervezete – amatőr versenyzőknek

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33