l1
l2


 

Sivatagi rókák lesznek a Red Bull TV szakkommentátorai a Montén

Január 24.
A WRC+ felülete mellett idén is sugároz napvégi és élő közvetítéséket a RedBull TV, az állandó stáb mellett a hétvégi Monte-Carlo ralin Stephane Peterhansel és Cyril Despres kalauzolja az online csatorna nézőit.

Nem kis feladattal kezdődik meg a 2018-as szezon a rali világbajnokság résztvevői számára - azonnal a közepébe csapnak egy kemény kihívásokat jelentő dél-franciaországi eseménnyel a Rali VB sztárjai. A röpke téli szünet után rögtön egy olyan ikonikus futammal kezdik meg a kilométereket, mely az időjárási körülmények miatt igazi kihívásokat jelent. Arról már mi is beszámoltunk, hogyan várják a gyári csapatok, a az M-Sport Ford, a Hyundai Motorsport, a Toyota Gazoo Racing és a Citroen Racing, sőt arról is örömmel számoltunk be, hogy előfizetési díj fejében idén immár valamenny gyorsasági szakaszt élőben követhetünk a WRC Plus-on, most pedig itt egy újabb jó hír: az online felületen sugárzó Red Bull TV az idei évben is rendszeresen jelentkezik napvégi összefoglalókkal és elő, ingyenes közvetítéssel a VB-ről.

A kanyargós aszfaltozott utak szárazak, nedvesek, hóval vagy jéggel borítottak. Néha ezek a feltételek egy szakaszon belül egymás után is feltűnhetnek. A gumiválasztás pontosan emiatt kulcsfontosságú – ezen áll vagy bukik a győzelem.

Annak érdekében, hogy még véletlenül se menjenek egyszerűen a dolgok, a futam csütörtök este kezdődik sötétben, két éjszakai szakasszal, a monacói elbűvölő ünnepi rajtceremónia után. A rali ezután a francia Gap - az ötszörös világbajnok, Sébastien Ogier – szülőRevárosában folytatódik. A péntek és szombat szintén Franciaország útjain lesz megrendezve, majd ezt követően a párosok újból Monaco felé veszik az irányt. Vasárnap a célceremónia a megszokott helyen, a Hercegség környezetében lesz lebonyolítva, de előtte még egy kőkemény Turini-hágó kilométereket azért túl kell élniük a résztvevőknek.

A Red Bull TV még több bejelentkezést és elemzést tervez 2018-ra, beleértve egy új megjelenésű, kibővített vasárnapi showt, amely a Power Stage teljes lefedettségét tartalmazza. A nagyszerű műsorvezetők, Mike Chen és Matthew Wilson mellé olyan kiválóságok csatlakoznak, akik még javában pihenik a Dakar fáradalmait – a szakkommentátori felkérésnek Stephane Peterhansel és Cyril Despres örömmel eleget tesz a hétvégén.

A bejelentkezések az alábbi linken elérhetőek vagy a RedBull app-on keresztül is figyelemmel követhetjük Monte-Carlo történéseit - ezt mind ingyen tehetjük meg.

RED BULL TV Monte Carlo Rallye tudósítások:
Nap végi összefoglaló (40 perc) - január 26 péntek - 22:00 (CET)
Élő közvetítés SS12 (80 min.) - január 27 szombat - 12:45 (CET)
Nap végi összefoglaló (40 perc) - január 27 szombat - 22:00 (CET)
Nap végi összefoglaló (40 perc) - január 28 vasárnap - 22:00 (CET)

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33