l1
l2


+

 

Hadik András új navigátorral és bajnoki reményekkel várja a rajtot

Február 22.
Megújult felállással és határozott célokkal vág neki a 2018-as szezonnak a Hadik Rallye Team. Az autó változatlan marad, a jobb egyben azonban éles váltás történik – Hadik András mellé a tavalyi év bajnoknavigátora, Bacigál Igor érkezik. A debütálásra nem kell sokat várni, hiszen az első közös kilométereket március közepére tervezi a páros egy osztrák futam keretében.

Komoly célokkal és felfrissült párosítással kezdi el idei menetelését a Hadik Rallye Team. A miskolci székhelyű csapat Hadik András versenyzésével páratlan eredményekre tett szert az elmúlt években, idén pedig még nagyobb lelkesedéssel és lendülettel vágnak neki a versenykilométereknek. Autó tekintetében nem történik változás, marad az a Ford Fiesta R5-ös, mellyel az előző hónapokban bizonyíthattak Andrásék. A hazai futamok mellett továbbra is szeretnék külföldön öregbíteni a csapat hírnevét, melynek alapjait már 2017-ben letették, hiszen a Közép-Európai Zóna Rally Bajnokság címvédőjeként érkeznek a március közepén megrendezésre kerülő szintén CEZ (Közép-Európai Zóna) besorolású Rebenland Rally rajtvonalához.

A 2017-es Országos Rali Bajnokság második helyezettje nem adja alább, sőt, még határozottabban szeretne harcolni az első helyért. Hadik András jobbjára az a Bacigál Igor érkezik, aki éppen tavaly előzte meg a miskolci versenyzőt az év végi összetettbeli ponttáblán. Igor szintén régóta részese a magyar bajnokság vérkeringésének – lassan egy évtizede segíti a versenyzőket a minél jobb eredmények elérésében, a 2017-es bajnoki örömök után pedig egy Ford Fiesta R5-ösben teljesedhet majd ki, hasonló célok reményében.

Együttműködésük tehát egy külföldi megmérettetésen, a 2018. március 16-án kezdődő Rebenland Rally keretében veszi hivatalosan kezdetét - a folytatásban természetesen a hazai pályákon is egy autón olvashatjuk majd az újonnan összeállt páros nevét.


Fotó: Farkas Tamás

Hadik András korábbi navigátora, Kertész Krisztián a búcsú ellenére sem távolodik el a ralitól .– a mindennapi életben továbbra is jó kapcsolatot ápol a csapattal, az elkövetkezendő hónapokban pedig a már tavaly év végén elkezdett ralis karrierjének építgetésére helyezi a hangsúlyt egy Opel Astra OPC-vel. Krisztián jó eredményekben bízik a közeljövőben, ami nem véletlen, hiszen pontosan ez az az autó, mellyel 2004-ben András a dobogó legfelső fokán ünnepelhetett kategóriájában.

A Hadik Rallye Team partnerei: Ferrion KFT, Heldig-Tax KFT-Fortuna M Taxi, Qualitool2000 KFT, Kőrös Print-Pack, Festék 96 KFT, K-Kontúr /AVON, Kutiker Produkt KFT, Kazy-Ker, Centline KFT, Gőz2 KFT, M-start-sped KFT, Zomko KFT, Busz plusz KFT, Tatai és tsa, Micro-max, Ko-Va KFT, Frekvencia 2000, Frekvencia BT, Euro-Cargo Express, Usovsko Hungary KFT, Vpt-group KFT, Slarku KFT, Zso-Sze KFT, KLA-Trans, Novel medix ZRT, Sándor Attila Antalné EV, Karlwood, Gabura Motorsport Transmission Technology, Kalmár Plusz KFT, A-HÍD, DFG.hu

(x)

 

 

 

 

 

 

 

 

33