l1
l2


+

 

Sordo: "Jó ez a második hely!"

Március 15.
Dani Sordo csonka szezonjában sem szeretné alább adni – a spanyol részéről ezt bizonyítja idei második futamán, Mexikóban elért eredménye. Nemcsak a Hyundai számára hozott értékes pontokat, hiszen a versenyzői táblán is szépen mutat a neve mellett szereplő második helyért járó jutalom.

Dani, egy svéd szünet után ismét visszatértél a királykategóriába. Hogy értékeled ezt a második helyet annak függvényében, hogy egészen sokáig az élen tudtál állni?

Sordo: "Boldog vagyok! Az első napi rajtpozícióm kedvező volt, nemcsak számomra, hanem Seb (Loeb) számára is. Szombaton egy defektet bekaptunk, majd a másik Seb (Ogier) csúcssebességre kapcsolt. Végezetül pedig egy szavam sem lehet az eredményre - jó ez a második hely. Kedvelem ezt a futamot, ahol egészen kedvező tapadással sikerült autózni

A következő esemény Korzika lesz. Mire számítasz a szigeten?

Sordo: Szeretem a korzikai kanyargós pályákat, és ha a pályafelírás jól sikerül, akkor minden rendben lehet. Összességében egy nagyon igényes rali következik."

Carlos, utoljára 2013-ban Elzászban ünnepelhettél dobogón. Milyen érzés újból itt lenni?

Carlos del Barrio (Dani Sordo navigátora): "Igazán különleges érzés. Monte-Carlo-ban már dolgoztam, előtte egy hasznos négy évet sikeresen eltöltöttem a spanyol bajnokságban, mint kommentátor, aki világbajnoki eseményekről számolt be, és most itt ülök ezekkel a srácokkal. Megfizethetetlen ez az érzés. Most már következik a Korzikára fókuszálás. Ahogy Julien is elmondta, ez a mexikói futam igazán igényes navigátori szempontból is. Finnország még az, ami kitűnik a többi esemény közül gyorsaságával és hihetetlen ugratóival."

Ogier egyik legjobbbját nyújtotta Mexikóban

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33