l1
l2


+

 

Több mint kétszáz autó Miskolcon

Április 23.
Egészen szép mezőny kerekedett az országos bajnokság második állomására. A Miskolc ralin az ORB és az ORC résztvevői mellől ezúttal sem hiányozhatnak a Historic-os és a rali 2-es srácok, vasárnap pedig a MARB-os párosok is szóhoz juthatnak Lyukóbánya és Parasznya között. Összességében a szervezők több mint kétszáz indulóval kalkulálnak a rajt előtti pillanatokban.

Április utolsó hétvégéjén 27-29. között kerül megrendezésre a magyar ralibajnokság második futama a 24. Hell Miskolc Rally keretében. A borsodi megyeszékhelyen lassan fel is pezsdülhet az élet több száz páros részvételével. A szervezők rajtszámos nevezési listái alapján eddig 153 duó jelezte versenyzési szándékát, azonban a MARB-os résztvevők kilétéről egyelőre nincs biztos infónk. Az utóbbi nevezési számok alapján viszont számíthatunk arra, hogy e sorozat vasárnapi időzítéseként bőven meglesz az ötven nevező, mellyel akár át is léphetik a rendezők a kétszázas keretet.

Izgalmas küzdelmekre számíthatunk már csak azért is, mert tizenhat R5-ös a tervek szerint ott fog toporogni a miskolci rajtvonalnál. Fölényben a Ford Fiesta R5-ös párosok lesznek, akiknek száma egészen eléri a nyolcat. A helyiek közül e típussal száll harcba a győzelemért Hadik András, aki a nézők és az érdeklődők számára Bodolai Lászlóval karöltve - aki szintén a kék ovált részesíti előnyben - szerdán 17:30-tól egy sajtótájékoztató keretében osztja majd meg gondolatait a hétvégével kapcsolatosan a miskolci Ford Vagép szalonban.   

Magyar utakra érkezik a szlovákok egyik meghatározó szereplője, Vlastimil Majercák, aki mellett még Turán Frigyes, ifj. Kiss László, Marozsi Zsolt, Kovács Antal és Lencse Zoltán juthat szóhoz egy-egy Fiestával.

Az R5-ös kategória másik nagy márkáját, a Fabiát hatan választották társnak. Kazár Miklós, Vincze Ferenc, Balogh János, Ollé Sándor, Trencsényi József és Osváth Péter szavazott bizalmat a cseh modellnek.

A Hyundai részéről ketten küldik harcba az Alzenauban összerakott i20 R5-öst – Lovász Pál mellett a Korda Racing színeiben Velenczei Ádám szeretne maradandót alkotni a bajnokság második állomásán.

A 2018-AS 24. HELL MISKOLC RALLYE ORB-ORC NEVEZÉSI LISTÁJA

A 2018-AS 24. HELL MISKOLC RALLYE HISTORIC NEVEZÉSI LISTÁJA

A 2018-AS 24. HELL MISKOLC RALLYE RALLYE 2 NEVEZÉSI LISTÁJA

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33