l1
l2


+

 

Teniszezővel erősít a Red Bull TV

Április 23.
Pozitív értelemben drámai hétvégére készülnek a RedBull TV online munkatársai – a rali világbajnokságot ingyenesen közvetítő csatorna természetesen Argentínába is ellátogat az élmezőnybeli küzdelmek lekövetésére. Az állandó kommentátorok mellé ezúttal egy hely tenisz csillag, David Nalbandian csatlakozik.

A korzikai kanyartengert követően a rali világbajnokság ismét Latin-Amerikában csaphat össze, egy újabb adag kavicsos akció keretében az argentin ralin, ahol Sebastien Ogier, mint bajnokesélyes címvédő egyértelműen a legjobb pozícióért száll harcba, hogy továbbra is képes legyen dominálni az összetettbeli tábla élén. A hétvégén a Red Bull TV vendégriportere egy helyi teniszező és egyben szupersztár, David Nalbandian lesz. Az argentin küzdelmek ez alkalommal is a redbull.tv/wrc, illetve a telefonos applikáción érhetőek el.

A szervizpark a hagyományokhoz hűen idén is Villa Carlos Paz tóparti üdülőhelyén került kijelölésre, ahol csütörtök este egy látványos szakasszal kezdődik el a 2018-as Rally Argentina. A lágyabb kavicsos szakaszok pénteki és szombati akciókat eredményezhetnek, ahol a nézők számára különösen kedves és látványos vízátfolyásokból is akad majd bőven.

A futam vasárnap három szakasszal fejeződik be a hegyekben, ahol a Powerstage a híres El Condor gyorsaságit jelenti majd, mely kilométerek alatt szinte a madarak felett repülnek a versenyautók. Ami tutira garantált: a hatalmas tömeg, a nagy kőzetek, szikladarabok, a köd vagy éppen bizonyos részeken megbújó jég veszélye látványos és igényes versenyzést tesz lehetővé.

Sebastien Ogier ebben a szezonban eddig megállíthatatlan – a francia ötszörös bajnok mellett csapata, az M-Sport is az élen áll, hiszen négy futamból hármat képes volt a dobogó legfelső fokán befejezni. Thierry Neuville tizenkét hónapja győzött Argentínában, és nagyon szeretne ezúttal visszavágni, miután egy kiábrándító időt hozott a Korzika rali keretében. Érdemes azonban még akár Ott Tanakra is figyelni, aki tavaly harmadik lett, de idén új csapattal és célokkal mocorog majd a csütörtöki rajtvonalnál.

David Nalbandian személyében a világranglista harmadik legsikeresebb teniszezőjéről beszélhetünk, aki aktív pályafutását 2013-ban fejezte be. Ezt követően gondolt egy nagyot, és lett részese az argentin ralibajnokság mezőnyének, így e komoly váltás miatt gondolta azt a RedBull, hogy őt kéri fel vendégriporterként a hétvégére.

A RED BULL TV MENETRENDJE – 2018 RALLY ARGENTINA
Összefoglaló show (30 perc) – Péntek, április 27. - 22:00 helyi idő (03:00 CEST +1 nap)
Élő közvetítés SS14 (85 perc) – Szombat, április 28. - 13:45 helyi idő (18:45 CEST +1 nap)
Összefoglaló show (30 perc) – Szombat, április 28. - 22:00 helyi idő (03:00 CEST +1 nap)
Összefoglaló show (85 perc) – Vasárnap, április 29. - 22:00 helyi idő (03:00 CEST +1 nap)

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33