l1
l2


+

 

Élmezőnybeli szereplésben bízik Bodolai László

Április 27.
Határozott célokkal érkezik a 24. Hell Miskolc Rallye rajtvonalához a Bodolai László – Popovics László páros. A szezonnyitó egri futamon a Ford Fiesta R5-össel egy hetedik helyet értek el, melyen április utolsó hétvégéjén határozottan javítani szeretnének. A felkészülési idő alatt mentálisan próbáltak ráhangolódni a miskolci napokra, ahol mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a legjobb ötben ünnepelhessenek a vasárnap délutáni célban.

Fokozott izgalmakkal és még nagyobb lendülettel készül az országos rali bajnokság második állomására Bodolai László és navigátora, Popovics László. A borsodi srácok különös figyelmet fordítanak a hétvégi megmérettetésre, hiszen lényegében a 24. Hell Miskolc Rallye számukra a hazai pályát jelenti. Márciusban már bemelegíthettek a magyar bajnokságra – az Eger Rallye nem is sikerült rosszul számukra, hiszen egy hetedik idővel gazdagodhattak. A soron következő hétvégén mindenképpen előrelépést szeretnének elérni – a nézők több ízben láthatták már a párost az elmúlt években is látványosan közlekedni, most pedig a kettőt szeretnék egybefűzni, hiszen a szép autózás mellett egy egészen határozott, top ötös végeredményt tűztek ki maguk elé fő célként.

Kicsivel több, mint tizenkét hónappal ezelőtt a duó első versenynapja nem éppen a tervek szerint alakult, hiszen egy defekt pár másodperces hátrányt hozott a számukra, a második napon azonban mégis próbálták menteni a menthetőt – a Miskolc Rallye tavalyi felvonása egy nyolcadik időt eredményezett végül. Ezt követően közösen bőven tettek kilométereket a Fiestába Magyarországon és külföldön is egyaránt, és ez az egy év hozott annyi tapasztalatot, hogy komoly célokkal rajtolhassak el 2018. április 27-én Miskolcon. A múltat tehát szeretnék maguk mögött hagyni és újult erővel, tiszta lappal nekivágni és teljesíteni az országos bajnokság most következő második futamát.

Bodolai László: "Egy rövid szünet után ismét versenyautóba ülhetünk és bizonyíthatjuk versenyképességünket. Jó szájízzel tekintek a hétvégére, hiszen a szezonnyitó egri futam mindkét versenynapja nagyjából rendben lezajlott, most pedig még jobban felszívjuk magunkat, hiszen hazai pályán teljesíthetjük a versenykilométereket. Összességében ez most nagy előnyt jelent a számunkra, de mégis valahol ott motoszkál a fejünkben, hogy mi lesz, ha ezeken az ismert részeken valamit benézünk. Pontosan ezt a negatívumot próbáltuk tisztázni magunkban így a verseny előtti napokon, hogy mentálisan rendben legyünk, és csak arra koncentráljunk, ami a célunk, és ami pozitívumot jelenthet. Az autó nagyon jól fel lett készítve, úgy gondolom, a Fiestán nem fog múlni a hétvége, nekünk kell teljes mértékben rákoncentrálnunk a sikerre. Egerben egy hetedik helyet csíptünk el, most pedig ezen és a tavalyi miskolci eredményünkön szeretnénk szépíteni – mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy az élmezőnyben domináljunk. Jó lenne a legjobb ötben végezni, de nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen tudjuk, a versenytársak nem fogják szó nélkül hagyni. Navigátorom, Laci Budapesten lakik, és a héten már szinte beköltözött hozzánk, hogy mentálisan és fizikailag is közösen tudjunk felkészülni a nagy megmérettetésre. Úgy gondolom felkészültünk, készen állunk a hétvégére minden tekintetben!"

Partnerek: Gyémánt-Net, Polytech-Industrie Csõrendszerek, Wnt Kft. Debrecen, Intertár, Multigroup, Multigran, Multiraktár-Assets Kft., Triál-Tech Kft., HB Pack Kft., Csirmaz Csapágy, Welding nemesacél, Pro-Moulding, Ratizol, Welding hegesztéstechnika, Öko Racing Média Kft., Fotfa Kft., Ford Hungary Rally Team Kft., Nexus Gép Kft., Immo-Mont Kft., Tisza Cad Kft.

(x)

 

 

 

 

 

 

 

 

33