l1
l2


+

 

A Rally VB-n folytatja Kajetanowitz

Május 14.
Háromszoros Európa Bajnokkal erősödik a Világbajnokság második vonala - Kajetan Kajetanowicz hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint az idei évben a világbajnokság WRC2-es bajnokságában tör a babérokra, melyhez Szardínián csatlakozik először.

A háromszoros Európa bajnok, Kajetan Kajetanowicz 2017 végével nem véletlenül lépett vissza az ERC sorozatában való további részvételtől – a lengyel versenyző folytatja együttműködését a LOTOS csapattal, és az elmúlt négy évadban már bevált M-Sport Poland által támogatott, megbízható Ford Fiesta R5-össel áll rajthoz a szardíniai világbajnoki futamon 2018. június 8-10. között.

A téli szünet edzést és aprólékos előkészületeket jelentett Kajto számára. A döntés hivatalos meghozataláig a lengyel meglátogatta a bajnokság első három megmérettetését, mely napok alatt fontos információkat gyűjtött a jövőjére vonatkozóan. Nem titok, hogy Kajto 2018-as világbajnoki kampánya legalább négy fordulót jelent majd, és hamarosan meghozzák a navigátorával kapcsolatos döntést is.

Kajetan Kajetanowicz: "Természetesen minden korábbi évad hatalmas kihívást jelentett számunkra, de a világbajnokságon való részvétel egy egészen más atmoszférát jelent majd. Tudom, hogy sok rajongó várta ezt a hírt - ugyanúgy, ahogy én is. Ezúton szeretnék köszönetet mondani nekik a türelmükért és bizalmukért. Bízom abban, hogy továbbra is figyelemmel kísérik majd a szerepléseimet, és szorítanak nekem a pálya szélén.

A WRC2-es kategória nagyon magas szintre van beállítva, de a lengyel rajongók hatalmas támogatásával szeretnék sikerrel küzdeni a legjobb eredményekért. Csapatom egy teljesen új feladattal néz szembe. Ismeretlen és új gyorsasági szakaszokkal fogunk találkozni, szemben a tapasztalt és fantasztikus ellenfelekkel - de mint mindig, most is készek leszünk a kihívásokra.

Az együttműködés a lengyelországi M-Sporttal tovább folytatódik, aminek kifejezetten örülök, mert tudom, hogy szívüket-lelküket beleteszik az autókba és a versenyekbe. Szeretnék köszönetet mondani partnereimnek - a LOTOS Csapatnak, a Delphi Technologies-nek és a Driving Experience-nek, akik továbbra is megbíznak bennem és leendő navigátoromban. Támogatásuk azt jelenti, hogy ez a régóta várt lépés a világbajnokság felé valósággá vált."

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33