l1
l2


 

Egyik kedvenc versenyére készül Velenczei

Június 16.
Komoly várakozásokkal tekint az Országos Rally Bajnokság idei negyedik állomása elé Velenczei Ádám és Szedő Csaba, a Korda Racing versenyzői a Hyundai i20 R5-tel egy dobogós hely reményében érkezik Székesfehérvárra.

Idén is az Országos Rally Bajnokság két murva versenye között látja vendégül a magyar bajnoki mezőnyt Székesfehérvár, a koronázó város 12 aszfaltos gyorsasági szakasz után osztja a bajnoki pontokat. A verseny rajtját bizakodva várja a Korda Racing versenyzőpárosa, Velenczei Ádám és Szedő Csaba, akik a legutóbbi aszfaltos versenyen szerzett dobogós helyezésüket szeretnék megismételni, vagy felülmúlni.

Velenczei Ádám: "Székesfehérváron most egy olyan futam következik a bajnokságban, mely az egyik kedvencemnek számít a bajnokságban. Az aszfaltos versenyeket egyébként is jobban magaménak érzem, mint a murvás kanyarokat, így talán mondhatom, hogy dupla izgalommal tekintek a most következő hétvégére.

A futamra való felkészülés során megpróbáltuk magunkból és az autóból is kihozni a legjobbat, ami úgy érzem, elérte a célját, hiszen pozitív érzésekkel várjuk a fehérvári rajtot. A Hyundai i20-assal a Rábaringen hangolódtunk a hétvégére, ahol a srácokkal megpróbáltunk az autón egy másabb fajta beállítás sort alkalmazni. Jelen pillanatban úgy érzem, gyorsabb az autó az új beállításoktól és úgy döntöttünk, megtartjuk a változtatásokat. Valójában minden a versenyen fog eldőlni, így azt gondolom, hogy az első kör már fog olyan mértékű visszajelzést adni, hogy megtartsuk, vagy bizonyos szinteken visszatérjünk a korábbi beállításokra. Erre már szombaton választ kaphatunk, amit kíváncsian várunk.

A tavalyi évben a negyedik hellyel lettem gazdagabb Székesfehérváron, és most szeretném ezt az eredményt egy picit javítani. Célunk a dobogós hely lesz. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen ügyes versenyzőtársakkal kell megharcolnunk. Rajtuk kívül lesz még egy komoly tényező, ami befolyásolhatja a versenynapokat, ami nem más, mint az időjárás. A pályabejárás során tapasztaltunk napsütéses, de borongós időt is, mely bármelyik pillanatban meghozhatja az esőt. Ha vizes utakon kell megküzdenünk egymással, akkor lehetnek még plusz izgalmak. Számunkra ugyan kedvezőbbek lennének a száraz körülmények, de ha esik, akkor sem esünk kétségbe, megyünk, ahogy csak tudunk. Összességében felkészültünk, várjuk a rajtot, és szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy az első háromban végezzünk Székesfehérváron.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

Partnereink:  Betonútépítő Zrt.;Euroaszfalt Kft.; Siva Group Zrt.; Stravia Kft.; Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft..; Origo Cnc Kft, Hyundai WIA ; R-Carnet Service Kft.;Inter Cars.; Lubricants Hungary Kft.( Gulf); BM KOMP kompresszortechnika;  Euroll Hungária Kft.; ; Tiszta Víz Üzletház; Pápai Beton Kft.;  ; Lead Design Kft.; Szirt Bau Kft. Wimmer Trans Kft. Eftech Kft.; Otys Úttechnika Kft.

(x)

 

 

 

 

 

 

 

 

33