l1
l2


 

Wales utcai gyorsaságira készül

Július 9.
Komolyan gondolják a Wales rali szervezői világbajnoki versenyük népszerűsítését – egy humoros videó keretében ismerkedhetünk meg a nézőcsalogató városi Llandudno szakasszal, melynek főszereplője a tavalyi győztes és a hazai színeket képviselő Elfyn Evans.

Nagy-Britannia jelenleg elsőszámúnak számító raliversenyzője, Elfyn Evans egy érdekesnek mondható pár perces kisfilm főszereplője lett - a walesi fiú a finálé szakaszon, a városi Llandudno szakaszon kocsikázik, mely fontos állomsa lesz az idei Wales Rallynak.

A választás nem véletlenül esett az M-Sport fiatal versenyzőjére – Evans nemcsak a hazai színek miatt népszerű, hanem a tavalyi győzelmével hihetetlen örömöt szerzett rajongóinak és persze saját magának azzal, hogy szülőföldjén képes volt hihetetlen tempót diktálva felállni a dobogó legfelső fokára. Természetesen ez a cél az idei évre is mérvadó lesz – Evans mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy újból a legjobb lehessen hazájában, mely gondolatait a walesi televizíós egyéniségekkel, Emyr 'RoboNavo' Penlan és Howard 'Foodie' Davies társaságában osztotta meg. Érdekességképpen nem szabad elfelejteni, hogy mind a két műsorszereplő az S4C Ralio+ program képviselője. Közülük is Davies kiemelkedő, aki Elfyn apukája, Gwyndaf Evans jobbján megnyerték az 1996-os Brit Bajnokságot.

A video érdekessége, hogy a navigátor, aki a bal egyben foglal helyet, egy hagyományos térképen szeretne elsőre tájékozódni. Ezt követően gyönyörű helyeken jár a páros a meseszép kék ovállal. A város történelmi részén ínycsiklandó fánkokat is kóstolhatnak, majd a tengerpart páratlan látványa fogadja őket. A nagy autózás után azért egy kis reklám is befigyel a McDonalds drive thru-ja jóvoltából, ahol Evans csupán egy salátával elégedhetett meg. Az egész film lényege, hogy Davies úgy lép fel, mint Evans dietetikusa, és megpróbálja versenyzőjét védeni a helyi gasztronómiai élvezetektől - melyet picit meg is próbál megbosszulni versenyzőnk a rövid film végén. Ne is ragozzuk tovább, íme a video:

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33