l1
l2


 

Lázasan készül hazai versenyére a Hyundai

Augusztus 13.
Nem bízza a véletlenre a bajnoki cím sorsát a Hyundai Motorsport – az alzenaui csapat versenyzőpárosai minden lehetőséget megragadnak a tesztelésre, bízva abban, hogy a lehető legjobban fel tudnak készülni a márka számára hazainak számító augusztus 16-án kezdődő német megmérettetésre.

Három autóval várja a világbajnokság folytatását a bajnoki címre esélyes Hyundai Motorsport. A német központú csapat az elmúlt napokban Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen és Dani Sordo számára adott lehetőséget tesztelésre, mely kilométerek alatt hasznos felkészülési pillanatokkal gazdagodott az a három pilóta, akik az idei ADAC Rallye Deutschland-on képviselheti a márkát.

A Neste Rally Finland ugratókkal tűzdelt versenyhétvégéje után a banda természetesen a versenytársakkal karöltve kavicsról az aszfaltra váltott át, és az i20-ast a Saarland régióban található utakon próbálták felkészíteni a lehető legjobban a mérnökök a versenyzőkkel közösen. A felkészülés Mosel szőlőskertjeinek és katonai útjainak keverékére összpontosított a Baumholder komplexumban, mely 200 kilométerre nyugatra található a csapat alzenaui központjától. Neuville és Sordo két-két napot kapott az autóban, míg hétfőn Mikkelsen zárta a sort. A csapat negyedik tagja, Hayden Paddon most pihenhet - a kiwi srác legközelebb a törököknél juthat szóhoz.

Andreas Mikkelsen

Thierry Neuville

Dani Sordo

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33