l1
l2


 

Újdonságokkal készül a Német Ralira a Red Bull TV

Augusztus 13.
A murvás pályák után egy izgalmasnak ígérkező aszfaltos küzdelemmel folytatódhat a Rali Világbajnokság - az ADAC Rallye Deutschland augusztus utolsó előtti hétvégéjén kerül megrendezésre, melyről természetesen ezúttal sem hiányozhat a RedBull web TV-jének stábja.

A világbajnokság kilencedik állomása keretében páratlan kihívásokkal találhatják szembe magukat a résztvevők - a Rally Deutschland főszereplőinek szembe kell nézniük három, teljesen különböző típusú aszfaltos talajjal. Legutoljára Korzikán bizonyíthattak hasonló körülmények között a VB állandó résztvevői, mely szigeten a szűkös kanyarok mellett az időjárás is pluszban leszívta a párosokat a magas hőmérséklet miatt. A német futam, ahogy minden egyes megmérettetés a szezonban, izgalmas különlegességet rejt magában - a Mosel szőlőültetvények között kanyargó szűkebb, aszfaltos utak után szombaton a már megszokott katonai központ kerül terítékre. Panzerplatte aszfaltos betondarabjai esős időben különösen komoly figyelmet igényel csúszóssága miatt.

Rallye Deutschland: Három az egyben futam

  • Saarland tartományban, Németország délnyugati részén található a Rallye Deutschland központja, mely ugyan aszfalton fut, de három különböző típusú felületen fordulnak meg a versenyzőpárosok.
  • A futam első napja leginkább a Mosel-völgy szőlőültetvényei között kanyargó utakon zajlik, ahol nem ritka, hogy az autókat néhány szőlőtőke megfogja, ha éppen a versenyzők rosszul mérik fel a visszafordítókat. Ráadásként idén a zárónapon, vasárnap is találkozhatnak szőlős részekkel a szereplők.
  • A második napon a híres és egyben félelmetes Panzerplatte következik a Baumholder katonai területen. Itt komoly kihívásokat jelentenek az óriási betonok, amelyeket úgy terveztek meg, hogy igazi, hatalmas katonai tankokat tartsanak az úton. A felület emiatt érdekes megközelítést igényel főként gumiválasztás szempontjából.
  • Az útvonal keskeny és egyben gyors országutakat jelent, közel a Bostalsee szervizparkhoz.
  • A futam nagy nehézsége lehet az időjárás, hiszen gyakran lepi meg a párosokat az eső. Itt a csapatban közreműködő pályajelentők és időjárás előrejelzők feladata nő meg, hiszen a munkájuk lehet a siker kulcsa.

Megnövelt vizuális élmény Mike & Matt közvetítésével a Red Bull TV-n
A kommentátor páros arra kér minket, hogy csak kapcsoljuk be a biztonsági övet, és hagyjuk, hogy elkápráztassanak bennünket. Németországban a szombati élő show plusz vizuális élményt nyújthat számunkra az exkluzív új grafikai eszközökkel és az autókból érkező élő képekkel: a sebességtől, a szelepektől, a fordulatszámtól, a fékezéstől, a fogaskerekektől és a kézifék használatától mindent láthatunk verseny közben!

RED BULL TV KÖZVETÍTÉSEK
Összefoglaló show (30 perc) – Augusztus 17. péntek  – 22:00 helyi idő (CEST)
Élő közvetítés SS12 (85 perc) – Augusztus 18. szombat – 14:45 helyi idő
Összefoglaló show (30 perc) – Augusztus 18. szombat – 22:00 helyi idő
Összefoglaló show (85 perc) – Augusztus 19. vasárnap – 22:00 helyi idő

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33