l1
l2


 

Itt az Ózd/Salgó Rally mezőnye

Augusztus 28.
Több mint egy tucat R5-ös száll harcba a pontokért az Országos Rallye Bajnokság hatodik állomásán. Az ózdi illetve salgói pályákon az ORB mellett természetesen az ORC, a Historic és a másodosztály tagjai is szóhoz juthatnak szeptember első hétvégéjén.

Napjaink egyik legsikeresebb versenyautója nem ismeretlen a csapat számára, hiszen az első fecske még 2016-ban megérkezett a csapat főhadiszállására, melyet azóta már egy Hyundai i20 R5 is követett majd 2018 augusztusának utolsó napjaiban immár a harmadik R5-ös autó is elfoglalta a helyét a csapat műhelyében.

A bajnokság eddigi alakulását nem olyan régen levezettük, így tisztában lehetünk azzal, hogy a bajnoki cím sorsa még közel sem dőlt el. Ennek fényében és értékes bajnoki pontok reményében érkezik a rajtvonalhoz többek között Hadik András, aki egyértelműen próbál mindent elkövetni azért, hogy komoly esélyekkel hajtson az év végi elsőségre. A miskolci versenyzőnek várhatóan nem lesz egyszerű dolga, hiszen érkezik a nagy vetélytárs, Turán Frigyes, aki ez alkalommal ismét a Hyundai i20 R5-össel okozhat fejtörést a mezőnynek.

Skodás versenyzőkből sem szűkölködhetünk a hétvégén – Vincze Ferenc a cseh remeket viszi táncba, segítségére a jobbján pedig Holczer Dániel lesz. Hasonló modellel érkezik még egyébként a Veszprém már a Skodával is nyerni tudó Kazár Miklós, Balogh János, Osváth Péter, Trencsényi József, Lovász Pál és Ollé Sándor. Bár a nevezési listán még Hyundai-jal szerepel, most már tudjuk, hogy a Velenczei Ádám a számára hazai versenynek tekinthető versenyen márkát vált és Skodára cseréli az eddig használt Hyundai-t.

Forddal három pilóta sorakozik fel a rajtnál, a futam címvédője, Hadik András mellett – Bodolai László és Lencse Zoltán állít hadrendbe egy-egy Fiestát, míg a bajnokság éllovasa, Turán Frigyes ismét az LPWMSport i20-asával próbál szerencsét, míg Marozsi Zsolt nem jelölt meg márkát.

A 2018-as Steelvent Ózd Rally ORB, ORC nevezési listája

A 2018-as Credobus Salgó Rally 2 nevezési listája

A 2018-as Credobus Salgó Rally Historic nevezési listája

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33