l1
l2


 

Kris Meeke újra WRC-ben

Szeptember 18.
Gyári szerződésről ugyan szó sincs, de Kris Meeke hirtelen távozása után ismét átmozgatja kicsit csontjait, a Citroen ex-versenyzője az októberi RallyLegend résztvevői között tűnik fel, ahol idén is számos világsztár társaságában autózhat egy jóízűt.

A Citroen csapatának volt versenyzője, Kris Meeke nem sokáig tudott megülni a babérjain a Portugáliában történt affért követően – a brit nemsokára ismét a nagyközönség előtt bizonyíthat, aki az októberi RallyLegend-et nézte ki magának egy kis szórakozásra egy WRC-vel.

A San Marino környékén megrendezésre kerülő eseményen már tavaly is ott lehetett Meeke, aki egy Citroen Xsara WRC-vel vett részt a mentora, Colin McRae emléke előtt adózó rendezvényen.

Egyelőre a szervezők még nem döntöttek arról, hogy Meeke a főversenyen fog autózni, vagy a Legend Stars show részeként versenyezhet majd, ami egy bemutató futama lesz az októberi hétvégének.

Kris Meeke mellett a jelenleg is aktív versenyzői pályafutását egyengető Craig Breen, és a pár éve még látványos autózást bemutató Mikko Hirvonen sem marad távol San Marino-tól. Emellett a Martini Racing 50. évfordulóját a RallyLegenden fogja megünnepelni. Ennek örömére a kétszeres világbajnok, Miki Biasion egy Martinis Lancia-t fog terelgetni a szép tájakat bejáró versenykilométerek keretében.

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33