l1
l2


 

Walesből is elhozza az izgalmakat a Red Bull TV

Október 3.
Az újdonság erejével ható török futam tovább fokozta izgalmakat a világbajnokságon, hiszen még szorosabb csata alakult ki a bajnoki címért. Sorsdöntő küzdelmekre számíthatunk a következő walesi futamon, ahonnan természetesen nem hiányozhat a RedBull online TV stábja sem.

Ugyan vészesen közeledünk az év végéhez, ennek ellenére semmi sem dőlt még el a világbajnokság elsőségeire vonatkozóan, sőt! Ott Tanak Törökországban aratott zsinórban harmadik győzelme megtette azt a szívességet, hogy még izgalmasabbá formálódott át a bajnoki címért való harc. Az élen jelenleg tíz futam után Thierry Neuville toporog, mögötte Ott Tanak érkezik 13 pontos lemaradással, míg az ötszörös világbajnok, Sebastien Ogier a harmadik pozícióból várja a folytatást. Abszolút biztos, hogy izgalmas pillanatok fognak kialakulni október második hétvégéjén, melyet a redbull.tv/wrc honlapon mi is figyelemmel követhetünk.

RALLY GB: A KLASSZIKUS ÉS EGYBEN KÜLÖNLEGES FUTAM

  • A török ??mediterrán tengerpart melegsége és durva sziklái után a walesi futamot kielemezve alig következhetne időjárásban ellentétesebb kavicsos esemény. Ugyan három héttel korábban vágnak neki a versenytávnak a versenyzőpárosok, mindezek ellenére nem garantált a sokkal kedvezőbb időjárás. A kihívás továbbra is megmarad – a tapadás pontos kezelése lesz a hétvége kulcsa!
  • A mogorva időjárás mindig megtiszteli a futam résztvevőit, és emiatt a pontos feltételeket nehéz előre megmondani egyik szakaszról a másikra, eső, köd és akár jég is lehetséges.
  • Az idei útvonal számos kihívást tartogat, különösen a szuper szombat lesz páros és egyben autópróbáló: kilenc szakasz 150 versenykilométerrel, a klasszikus közép-walesi részeken, szervizkitérő nélkül.
  • A közelmúltbeli törvényváltozás Nagy-Britanniában lehetővé tette a szervezők számára, hogy a közúti szakaszokat összekapcsolják a kavicsos részekkel, és hosszabb gyorsaságikat hozzanak létre.
  • A Powestage korábban, vasárnap reggel, egy hagyományosabb kavicsos gyorsaságin kerül megrendezésre.

A HELYSZÍNT JÓL ISMERŐS BRIT PÁROS TOVÁBBRA IS A REDBULL KÉPERNYŐJÉN
A Red Bull TV házigazdái Mike Chen és Matthew Wilson minden versenynap, péntektől vasárnapig hozzák magukkal a legjobb pillanatokat - szombaton élő bejelentkezéssel. Mindkettőjük jól ismeri a walesi pályákat. Matthew tíz alkalommal volt részese brit futamnak, és pályafutása során volt, hogy sikeresen beverekedte magát a legjobb ötbe. 

A RED BULL TV 2018-AS WALES RALLY MENETRENDJE
Összefoglaló show (30 perc) – Október 5. péntek  – 22:00 helyi idő (23:00 CEST)
Élő közvetítés SS14 (85 perc) – Október 6. szombat – 11:45 helyi idő (12:45 CEST)
Összefoglaló show (30 perc) – Október 6. szombat – 22:00 helyi idő (23:00 CEST)
Összefoglaló show (85 perc) – Október 7. vasárnap – 22:00 helyi idő(23:00 CEST)

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33