l1
l2


 

Ausztráliából sem hiányozhat a Red Bull TV

November 13.
Magas nézettségre számít az előttünk álló hétvégén a RedBull TV - a Rali VB zárófutamán dől el a bajnoki cím sorsa. A szokásos szombati élő bejelentkezés mellett további három napi összefoglalón keresztük kapunk betekintést az Ausztrál Rallyba.

Évek óta nem voltak ilyen parázs, kiélezett harcok a világbajnokság élmezőnyében. A 2018-as szezonnak három főszereplője van - Sebastien Ogier Franciaországból, Thierry Neuville Belgiumból és Ott Tanak Észtországból – e három kiválóság utolsó lehetőségként Ausztráliában csap össze, hogy dűlőre vigyék a bajnoki cím sorsát. Ogier a hatodik bajnoki címére törekszik, ám egyértelműen nem fogja hagyni magát az a Thierry Neuville, aki csupán három ponttal van elmaradva francia versenytársától. Tanak Spanyolországban hozhatott volna értékes pontokat, ám egy defekt javában keresztülhúzta számításait – az észt fiú a harmadik helyről matematikailag még esélyes a címre, és a siker érdekében egyértelműen ő is el fog követni mindent.  

RALLY AUSTRALIA  - GARANTÁLT MURVA

  • Coffs Harbour központjával páratlan murvás szakaszok dönthetik el a pontok sorsát – gyors, szűk és technikás kanyarok okoznak majd izgalmakat november 15-18. között.
  • Száraz időben az első páros feladata egyértelműen a takarítás, ám az erdős részeken megragadhat a por, nehezítve az érkező duók látási körülményeit. Akár ez is döntő momentuma lehet a hétvégének.
  • Az utak nagy része hatalmas eukaliptusz fákkal vannak körülvéve. Az erdős részeken a por mellett a Nap sugarainak a beesési szöge főleg a reggeli és az esti órákban okozhat nehézségeket.
  • Ausztrália nagyon kedvező helyszíne lehet a szezonjárásnak, ha éppen nem esik - a kellemes meleg és napsütéses idő már önmagában jó hangulatot eredményez a pályán és a pálya szélén egyaránt.
  • A futam péntektől vasárnapig tart, mely napokon 24 gyorsasági szakasz 318,64 versenykilométere dönti el a dobogós helyezések sorsát.

 A RedBull TV kommentátor párosa, Mike Chen és Matthew Wilson ezúttal is végigkalauzol minket a versenyhétvégén – velük nézhetjük végig a napi összefoglalókat és természetesen az élő közvetítést is. A műsorokat a redbull.tv/wrc oldalon, vagy a mobilalkalmazás keretében tekinthetjük meg.

A RED BULL TV AUSZTRÁL MENETRENDJE:
Összefoglaló show (30 perc) – November 16. péntek  – 22:00 helyi idő (12:00 CET)
Élő közvetítés SS13 (80 perc) – November 17. szombat – 11:45 helyi idő (01:45 CET)
Összefoglaló show (30 perc) – November 17. szombat – 22:00 helyi idő (12:00 CET)
Összefoglaló show (80 perc) – November 18. vasárnap – 22:00 helyi idő (12:00 CET)

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33