l1
l2


 

Mikulás Rally nevezések

December 4.
Összesen tizennyolc R5-ös autó feszülhet egymásnak az idei Mikulás Ralin, melyből tíz a Skoda, hét pedig az M-Sport Ford műhelyéből került ki, a fennmaradó egy autó egyelőre meglepetés, mellyel Herczig Norbert előfutóként teljesítheti a távot.

Már az előfutók neveit böngészve feltűnhet, hogy egy ismeretlen R5-ös érkezhet Herczig Norbert jóvoltából. Az idei szezont az Európa Bajnokságban teljesítő versenyzővel kapcsolatban az a hír járja, hogy akár Baumschlager legújabb szerzeményét is elhozhatja megmutatni a nagyközönségnek. Hogy érkezik-e Volkswagen Polo GTI R5-ös Magyarországra, az napokon belül kiderül.

Ami biztos, hogy lesznek bőven Fordok és Skodák a Mikulás puttonyában. A kék ovállal olyan állandó ORB-s résztvevők érkeznek, mint Bodolai László, Kovács Antal, Lencse Zoltán, ifjabb Kiss László, ám hasonlóan Ford Fiesta R5-össel rója majd a veszprémi köröket Klausz Kristóf, László Zoltán és Halmos Gábor is. A cseh márka nagyobb részt lesz azonban jelen a hétvégi megmérettetésen - nem kevesebb, mint kilenc Fabia R5-ös lehet részese a decemberi kilométereknek. Érkezik Bútor Róbert, Ferencz Krisztián, Fogasy Gergely, Osváth Péter, Várkonyi Szabolcs, Ollé Sándor, Balogh János, Kazár Miklós és a horvát bajnokság győztese, Hideg Krisztián is e márkát viszi táncba december 8-9. között.

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33