l1
l2


 

Herczigék izgatottan várják a szezonkezdetet

Február 20.
Bizakodva tekint az Európa Bajnokság idei szezonja elé a Herczig Norbert – Ferencz Ramón kettős. A fiúk lecserélték a Skodát és egy R5-ös Volkswagennel vágnak nekik második szezonjuknak a kontinens viadalon.

Herczig Norbert az Európa Bajnokság hivatalos weboldalán osztotta meg gondolatait az idei évvel kapcsolatosan, mely nemcsak a magyar bajnok második idényét jelenti majd kontinensviadalunk sorozatában, hanem egy új fejezetet is nyithat pályafutásában.

A korábban Skoda Fabia R5-össel száguldó pilóta kategóriát ugyan nem, de modellt váltott – a legújabb fejlesztésű Volkswagen Polo GTI R5-ös lesz segítségére a gyorsasági szakaszokon. A háttér is változatlan marad - a MOL Racing Team színei alatt fog rajthoz állni, és a Baumschlager Rallye & Racing támogatásával bizonyíthat immáron második EB szezonjában, ahol továbbra is Ferencz Ramón lesz a jobbján segítségére.

"Nagyon izgatottak vagyunk, a szezonkezdet előtt, és egyben nagyon kíváncsi vagyunk arra, hogy miként használhatjuk fel a tavalyi év tapasztalatait." - mondta  Herczig a sorozat hivatalos weboldalának. "Szerencsére már volt lehetőségünk versenyezni az új Volkswagen Polo GTI R5-össel, és a szezon kezdete előtt hosszabb tesztet tudunk lebonyolítani Magyarországon.”

Herczig Norbert és Ferencz Ramón 2018-ban az Európa Bajnokság év végi pontértékelésében a hatodik helyet érték el, és a sorozatban kétszer is dobogóra állhattak – Görögországban és Cipruson.

Fri

 

 

 

 

 

 

 

 

33