l1
l2


 

A Hyundai pihenteti Mikkelsent

Február 21.
Az eredeti ellentétben a Hyundai Motorsport átalakítja versenyzői felállását - a mexikói trió a Neuville-Mikkelsen-Sordo felállást hozza majd el március elején, ám a hónap végi korzikai állomáson a norvég versenyző pihenőt tarthat, és Loeb pattanhat a helyére.

A Hyundai Motorsport hivatalosan is bejelentette, hogy Thierry Neuville, Dani Sordo és Sebastien Loeb uralhatja a három Hyundai i20 Coupe WRC autót a 2019-es FIA Világbajnokság negyedik fordulójában, a Tour de Corse keretében.

A szezon elején kifundált tervek picit módosulnak - a csapat felkéri az aszfalt fenegyerekeit, hogy szereplésükkel erősítsék támogassák a csapatot a szűk, kanyargós és technikás korzikai megmérettetésen.

A Hyundai Motorsport, amely jelenleg a konstruktőri bajnokságban a második pozíciót foglalja el a szezon első két futamát követően, ezúton megerősítette, hogy 2019-ben a bajnoki címért akar küzdeni. A versenyzői felállás módosításának célja, hogy segítsen a csapatnak minden fordulóban folyamatosan harcolni, és nagyobb eséllyel pályázzanak a dobogós eredményekre.

A következő futam a Rally Mexico lesz 2019. március 7-10. között, ahol a korábban megtervezett csapatfelállás változatlan marad - Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen és Sani Sordo öltheti magára a Hyundai egyenruháját két és fél hét múlva.

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33