l1
l2


 

Paddon hisz a visszatérésben

Március 19.
Hayden Paddon idén nem kapott szerződést a Rally VB-n, de a kiwi srác bízik benne, hogy ez az állapot csak ideig-óráig tart. A Hyundai támogatását továbbra is élvező versenyző elsődleges célnak tűzte ki maga elé, hogy 2020-ban ismét a legjobbak közt mérethesse meg magát.

Hayden Paddon a 2018-as szezonban még a Rali Világbajnokság aktív résztvevője volt. Ugyan nem volt jelen minden egyes állomáson, hiszen a Hyundai Motorsport harmadik autóját akkor még Dani Sordo-val kellett megosztania. A szezon végével az alzenaui együttes leigazolta a kilencszeres világbajnokot, így Sebastien Loeb kiszorította az új-zélandi srácot a Rally Világbajnokságról.

Természetesen Paddon tanul a helyzetből, és nem adja fel - a 2016-os argentin világbajnoki állomást győztesként záró versenyző azért az idei első három megmérettetés történéseit szemfülesen követte. A 31 éves srác nem adja fel WRC álmát, és mindent elkövet annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb visszatérjen a sorozatba. "Úgy érzem, nem záródott be előttem minden ajtó, és még megvan a lehetőségem a visszatérésre." - nyilatkozta Paddon. "Most azt mondanám, hogy 2020-ban lenne a legvalószínűbb esélyünk a visszatérésre, de soha nem lehet tudni."

Paddon idei szezonja is igen mozgalmas, és biztos benne, hogy az Új-Zélandi Rally Bajnokság, a rallycross és a hillclimb események keveréke lehetővé teszi, hogy szinten maradjon, és azonnal készen álljon, ha egy WRC visszahívás érkezik.

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33