l1
l2


 

LPWM: Felkészültünk és kezdhetjük

Március 29.
Tesztekkel készültek az LPWMSport csapatánál az ORB nyitó futamára a CREDOBUS Eger Rallye-ra. Tardos után a Lyukóbányai Rally3-as versenyen és szerdán, Cereden nyúzták a versenyzők a gépeiket.

"Azt gondolom, hogy a csomagunk jó" - indította el a beszélgetést Lovász Pál, majd hozzátette: "Van egy nagyon összeszokott, motivált csapatunk mely kiválóan felkészített versenyautókat biztosít a versenyzőinknek. Tesztekkel készültünk a szezonnyitóra, van két fiatal versenyzőpárosunk, Bacsáék és Riskóék. Számukra a szezonnyitó előtt lehetőséget biztosítottunk, hogy verseny körülmények között meg tudjanak ismerkedni az egri futam előtt a versenygépeikkel. Ezeken az eseményeken mindenkinek sikerült megtalálni a számára megfelelő beállításokat és rátalálnia a verseny tempóra."

Az ORB top kategóriájában a harmadik szezonját kezdi meg a Hyundai i20 R5-tel a Lovász Pál, Kürti Tamás egység.

"Úgy érzem, hogy jól beállítottuk a mérnökkel az i20-ast az egri pályákra. Azt kell, mondjam, hogy jól mozog - kiválóan fékezhető a gép, talán ilyen jó még sosem volt. Az biztos, hogy jóval előrébb vagyunk, mint tavaly ilyenkor. Sok meglévő tapasztalatunk van ezzel a kocsival, így bizakodva várjuk a rajtot. Nagyon sok R5-ös autó van a mezőnyben, ami mindenképp egy nagyon jó versenyt ígér számunkra és a nézőknek is egyaránt" - foglalta össze gondolatait Pál a szezonnyitó előtt.

Az LPWMSport Partnerei: CREDOBUS, Lisztes Trans Kft., KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Millers Oils, Expert Lajta Kft., Hankook Racing Tyres, Diesel DR, Total, Bus Center Kft., Hungarofék Kft., Pirto-vill Kft., Kaláka Pincészet, B EURO CAR Kft.

LPWM Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

33