l1
l2


 

Argentínát is elhozza a Red Bull TV

Április 25.
Ugyan egy kis időeltolódással számolnunk kell a világbajnokság argentin állomása esetében, a RedBull TV online felülete mindezek ellenére sem mond le az akciódús történések közvetítéséről. A stáb egy élő bejelentkezést és három összefoglalót kínál a sorozat ötödik megmérettetéséről.

A síkság nyújtotta élmények és a hegyekben zajló páratlan küzdelmek közvetítéséről sem fog lemaradni a RedBull TV stábja, akik a világbajnokság ötödik futamán is ott fognak toporogni a pálya szélén a szokásos kommentátorokkal és izgalmas képernyőre vetített adatokkal.

A bajnokság résztvevői valójában egy nagyobb lélegzetvételű túrára készülhetnek most fel, hiszen kettős latin-amerikai szereplés előtt állnak. Első állomásként Argentína jut szóhoz, melyet április utolsó hétvégéjén teljesíthet a rali krémje. Az ismertnek mondható terep után következik az újdonság erejével ható Chile, mely ország friss szereplőként adhat otthont a WRC harcoknak.

A szenvedélyes rajongók országában, Argentínában ezúttal is nagy küzdelmek garantáltak. Az előző, korzikai állomás győztese, Thierry Neuville határozottan azon lesz, hogy szolid, két pontos előnyét tovább gyarapítsa. A belga versenyzőt ismerve tudjuk, hogy mindent bele fog adni, ám nem lesz egyszerű dolga, hiszen érkezik az a Sebastien Ogier, akit az összetettbeli táblán szenvedi el a két pontos lemaradást. A francia különösen törekszik a bizonyításra, hiszen Argentína az a hely, ahol még nem sikerült nyernie. Ám figyelmünket nem szabad elterelni a filmsztárról, Ott Tanakról sem, illetve lesz egy Elfyn Evans is, aki két évvel ezelőtt csupán tizedekkel maradt el a dobogó legfelső fokától.

A küzdelmeket a már megszokott felületeken érhetjük el – a redbull.tv/wrc oldalon, vagy akár a Red Bull TV app-on keresztül is figyelemmel kísérhetjük az argentin kilométereket.

RALLY ARGENTINA – A MURVÁK BIRODALMA
A Rally Argentina-t minden nap egy különálló, látványos táj jellemzi. A pénteki szakaszok a gyors és homokos utakon kerülnek megrendezésre a Calamuchita-völgyben, szombaton pedig a Punilla-völgy kerül terítékre. Vasárnap a Traslasierra-hegység pályái kerülnek a középpontba - többek között itt található a híres-neves El Cóndor, ahol több ezer rajongó követi figyelemmel a WRC-ket a hatalmas sziklákról.

Sébastien Loeb rekord nyolc győzelemmel büszkélkedhet – 2005 és 2013 között bizonyított Argentínában (2010 kivétel, ugyanis kilenc évvel ezelőtt az IRC állomásaként került bejegyzésre). Idén a francia nem ül versenyautóba, így a nyolc argentin elsőség biztosan megmarad a neve mellett. A Citroen számára akad azonban egy Sebastien Ogier, aki végre először szeretne felállni a dobogó legfelső fokára Argentínában.

A RED BULL TV 2019 RALLY ARGENTINA MENETRENDJE
Összefoglaló show (30 perc) – Április 26. péntek  – 22:00 helyi idő (szombat 03:00 CEST)
Élő közvetítés SS14 (60 perc) – Április 27. szombat – 13:50 helyi idő (18:50 CEST)
Összefoglaló show (30 perc) – Április 27. szombat – 22:00 helyi idő (vasárnap 03:00 CEST)
Összefoglaló show (60 perc) – Április 28. vasárnap– 22:00 helyi idő (hétfő 03:00 CEST)

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33