l1
l2


 

Idén is a Korda Racingnél versenyez Kiss Ferenc

Május 23.
Szezonbeli első fellépésére készül a korábbi kétszeres elsőosztályú magyar bajnok pilóta, Kiss Ferenc a Korda Racing R5-ös Skoda Fabia versenyautójával a szlovéniai Velenje Rallyn száll harcba.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Korda Racing színeiben folytatja pályafutását Kiss Ferenc, aki Patkó Gergellyel párban a csapat Skoda Fabia R5-ös versenyautójával vesz részt nemzetközi versenyeken. Idei első fellépésükre Szlovéniában, egy olyan versenyen kerül sor, amely alaposan beégette magát a pilóta emlékezetébe. Kiss Ferenc húsz év után tér vissza a Velenje Rallyra, amely akkor egy emlékezetes balesettel zárult a pécsi pilóta számára.

Mivel a szlovén futam idén részese a Mitropa Kupa sorozatnak, komoly nemzetközi mezőny verbuválódott össze a Velenje Rallyra, különösen Magyarországról érkeznek nagy számban versenyzők, akik között megtaláljuk a bajnoki címvédő Hadik Andrást és az Európa Bajnoki címmel is büszkélkedő Botka Dávidot is.

"Nagyon sajnáljuk, hogy elmaradt az idei Szombathely Rally, mert szeretjük az ottani murvás pályákat, de igyekeztünk a legjobban kihasználni a hirtelen adódott rövid szünetet a naptárban, úgyhogy feltöltődve érkezünk Szlovéniába." - jegyezte meg Korda Erik. "A tavalyi évhez hasonlóan Fefével idén is három külföldi rajthoz állást tervezünk, ennek első állomása a Velenje Rally. Természetesen a Velenje Rally kapcsán nem feledkezhetünk meg arról, hogy 20 éve egy csúnya balesettel zárult Fefe versenye, már csak azért sem, mert Fefe ezúttal is a hármas rajtszámot kapta volna, de ezt a korábbi események okán végül elcseréltük az ötösre. A srácok jó fél éve nem ültek a versenyautóban, a pályák is ismeretlenek lesznek így semmilyen elvárást nem támasztunk magunkkal szemben, a legfontosabb, hogy a fiúk a rajttól a célig jól érezzék magukat, ha így lesz, akkor szerintem az eredményre sem lesz panasz."

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Travel4You Kft., Lánchíd 19 Hotel, Verbis Kft., Blaora Kft., Corax-Bioner Kft., Stefani Kft., Rábakert Kft., Start Complex Service Kft., Industial Electro Service Kft., FEOL Kft., Raorg Translog Kft., MNR Kft., Autó-Szoft Kft., BIO-EU Kft., Sztráda 92 Kft., Al Oliva Kft., Prémium Szerszámker Kft., ZN-Tech Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Régió-Center Kft., Iramko Trade Kft., BWS Belsőtér Belsőépítészeti Kft., VPT-Group Kft, Schwarzmüller, Úsovsko Kft., Busz-Plusz Kft., Kuhn Rakodástechnikai Kft., VIWA, Szerszámbróker Kft., Staplecare Kft., Abacus Invest Kft., Tibuktu Bt., PP Média Kft., Young BTS Kft, Music Engine Kft, Szakálfém Kft, Kuhn Földmunkagép Kft, Agria-Telecom Kft, Qtimax Hungary Kft, HSI-Mátra Kft, Bartron’07 Kft, Penzz-Impex Kft

(x)

 

 

 

 

 

 

 

 

33