l1
l2


 

Toni Gardemeister kapta az első privát Fabia R5 EVO-t

Július 19.
A Skoda Fabia R5 Evo a gyár csapat színeiben már túl van a sikeres bemutatkozáson, a napokban pedig újabb fejezetet nyitottak a cseh üdvöske fiatal történelmében – Mladá Boleslav-ban megkezdődött a leendő ügyfelek kiszolgálása, ahol elsőként Toni Gardemeister tett szert a legújabb fejlesztésre.


Fotó: Neste Rally

Az új Skoda Fabia R5 Evo sikeres debütálással hívta fel magára a figyelmet, Kalle Rovanpera/Jonne Halttunen és Jan Kopecky/Pavel Dresler jóvoltából a világbajnokság berkeiben. Az egyesület két győzelmet azonnal be is zsebelt a WRC 2 Pro kategóriában kezdésként – a sorozat portugál és szardíniai állomásán nem talált legyőzőre a legújabb fejlesztés. A napokban pedig eljött az idő a következő lépésre – a leendő ügyfelek számára elkészültek az autók, melyeket szépen lassan adogatnak is át a megrendelők legnagyobb örömére Mlada Boleslav-ban.

A Skoda Motorsport vezetője, Michal Hrabánek hangsúlyozta: "A továbbfejlesztett Skoda Fabia R5 Evo az előző sikeres R5-ös projektünk következő lépcsőfoka. Egy kibővített tesztprogramot követően, melyek nehéz körülmények között zajlottak le, sikeres és ígéretes visszajelzésekkel győződtünk meg az autó versenyképességéről. Az első futamok során egyáltalán nem tapasztaltunk technikai problémákat, és két alkalommal is kettős győzelmet értünk el a WRC 2 Pro kategóriájában. Most pedig eljött az idő, és elkezdjük szállítani ügyfeleinknek az igazán megbízható és versenyképes autót."

A Skoda Fabia R5 Evo első tulajdonosa a Toni Gardemeister Services (TGS)

A Toni Gardemeister Services (TGS) csapata volt az első ügyfélcsapat, aki átvehette a csehek legfrissebb üdvöskéjét. Az egyesület vezetője, Toni Gardemeister egyértelműen izgatottan várja az első nagy menetet a Fabia-val: "Hosszú időre nyúlik vissza a kapcsolatom a Skodával, sikeres együttműködésem volt anno az S2000-es és az előző R5-ös modellel. Nagyon büszke vagyok arra, hogy az első ügyfélcsapat vagyunk, aki megkapja az új Skoda Fabia R5 Evo-t!"

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33