l1
l2


 

Ritmus ASE: Ismét Mitropa!

Július 25.
Egy vadonatúj autóval indul a Ritmus Ase párosa, Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely a Baranya Kupán. Az autó a Korda Racingtől érkezik ismét, amivel megpróbálnak a fiúk minél több pontot elvenni az ellenfelektől, hogy segíthessék csapattársukat, Klausz Kristófékat az év végi Mitropa győzelem felé vezető úton, ami a csapat és a Korda Racing nem titkolt célja!

Várkonyi Szabolcs: Bár már lassan egy éve, hogy Skodára váltottunk, sokat még nem tudtam vele menni aszfalton, hisz tavaly egy baleset, idén egy rosszullét állított meg pár km után. De ez nem lehet kifogás, a Baranya Kupa pályáit ismerem, tavaly már mentem R5-ös autóval is rajtuk, így nem hinném, hogy gondot okozna a váltás.

Jó lesz már ismerős terepen versenyezni, ahol csak az autóra kell koncentrálni. Kristóf 2-ből kettőt nyert idén a Mitropán, aztán nem indult, így visszacsúszott a 7. helyre, mi most azzal szeretnénk segíteni, hogy minél több pontot elvegyünk az ellenfeleitől, bár nem sokan fognak sajnos indulni az időpont változtatás miatt. Azért marad ellenfél a Mitropán kívül is, de szeretnénk dobogón végezni végre az abszolútban is. A pályák gyorsak, szélesek, de meg kell küzdeni az ilyenkor szokásos nagy meleggel is. Az autónk vadi új lesz, ez izgalmassá teszi számunkra a versenyt, reméljük csak pozitív értelemben!

Makai Gergely: Veszprém Rally után sokat nem tétlenkedünk, megnézzük milyen újra aszfalton menni a Skoda Fabia R5-el. Remélem, egy jó és pörgős verseny lesz, szeretnénk a Mitropa kupában dobogón végezni, ahogyan az elmúlt két évben is.

Köszönjük a Ritmus Ase partnereinek a támogatást!

A Ritmus Ase együttműködő partnerei: CS Process Kft, Hetech Trend Kft, VPT Group Kft, Sun&Fun Holidays Kft, Autóflex Kft, Krisped Kft, Droidx Kft, Airvent Zrt, Horsens Partners Kft , Villumen Kft,  ZFW Hortiservice Kft, Sütödetech Kft, Unilub Kft, Multikomplex Budapest kft., RD Interbox Trans Kft,  Aqua-Start Kft, Atra Kft, Carwax Hungária Kft, Levi-Metal Kft.

(x)

 

 

 

 

 

 

 

 

33