l1
l2


 

Jók az emlékeik Ózdról

Augusztus 22.
Újra teljes létszámmal versenyez az LPWMSport csapata a soron következő Steelvent Ózd Rallyn. A versenyről a csapat összes versenyzőjének jó emlékei vannak és most hasonló eredménnyel mindenki elégedett lenne.

A Lovász Pál - Kürti Tamás egység legutoljára a Székesfehérvár Rallye-n indult, ahol az autó nagyon sok fejfájást okozott a párosnak. Sajnos ott nem látták meg a célt és Pál akkor úgy nyilatkozott, ebbe az autóba többet nem ül bele.

"Hosszú idő telt el június óta, azóta átértékeltem magamban az évünket. Idén azt gondolom, hogy lett egy jó sebességünk, amivel a Velenje Rallye-n már erős mezőnyben stabilak voltunk. Ez nem jött magától, sokat dolgoztunk érte, fokról fokra építettük fel. Nagyon jó kocsi az i20-as szeretek vele menni, így a rigolyái ellenére visszaülünk bele Tamással. Persze már nagyon versenyezni szerettem volna, és azt gondolom, hogy egy R5-ös kocsival nem szabad sokat kihagyni. A hét elején teszteltünk, holnapra végzünk a pályabejárással és rakjuk össze a hétvégét. Várjuk a prológot, hogy megcsússzon az autó hátulja a salakon. Szeretnénk egy jó hangulatú versenyt tudni a hátunk mögött" - árulta el Lovász Pál.

A Bacsa Tamás - Hanyik Gergely páros idei mérlege nagyon változatos. Egerben győzelem, Miskolcon totálkár, majd Székesfehérváron ismét győzelem, Komlón pedig újra totálkár. Ha a sormintát nézzük, most újra győzelemnek kell következnie. Tavaly ők Rallye2-ben csak a Salgó pályákon mentek és az abszolút második helyen zárták a versenyt.

"Először is szeretném megköszönni az LPWMSport és a támogatóim kitartását, hogy két komoly autótörés mellett is látják bennem a potenciált. Mindenképpen szeretném meghálálni a segítségüket és újra győzelemre vinni az autót" - folytatta Bacsa Tamás.

A Tábori Ákos - Nagy Brigitta duó Komlón szenzációs versenyt futott, 0,7 másodperccel megverték csapatunk Mitropa Kupában versenyző pilótáját ifj. Kanyik Antalt. Örülnek a szépen csillogó eredménynek, ám tudják Ózdon sokkal komolyabb csata vár rájuk.

"Ismerem a pályákat, versenyeztem már rajtuk. Tavaly Nagy Matyival jót csatáztunk itt, akkor alulmaradtam és a Mitsubishivel második lettem. A Peugeot Kupás srácok nagyon durván nyomják, de úgy érzem, Ózdon van esélyünk egy jó csatára ellenük" - tette hozzá Tábori Ákos.

A Riskó Dániel - Bíró Péter páros Ózdon otthon versenyez. Tavaly másodikok lettek, idén hasonló eredménnyel biztosan elégedettek lennének.

"Tavaly felszabadultan tudtunk autózni Ózdon, mivel semmilyen nyomás nem volt rajtunk, hiszen a verseny nem része a Peugeot Kupának. Idén sincs ez máshogy, ezért reméljük, a jó széria tud folytatódni” – zárta a beszélgetést Riskó Dani.

Steelvent Ózd Rally pénteken az ózdi városi prológgal kezdődik, majd szombaton és vasárnap 15 gyorsasági szakaszt kell teljesíteniük a versenyzőknek. A célt vasárnap délután Salgótarján főterén rendezik.

Az LPWMSport Partnerei: CREDOBUS, Lisztes Trans Kft., KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Millers Oils, Expert Lajta Kft., Hankook Racing Tyres, Diesel DR, Total, Bus Center Kft., Hungarofék Kft., REDO Water Systems Kft., Kaláka Pincészet, B EURO CAR Kft.

LPWM Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

33