l1
l2


 

Kötelező részvétel Ercsiben

Augusztus 29.
Az elmúlt évekhez hasonlóan, szeptember első vasárnapján részt vesz az LPWMSport csapata a X. Ercsi Autó Motor Show-n, ahol az egész napos ingyenes programok mellett több autósportos versenyzővel is találkozhatnak a rendezvényre kilátogatók.

Ercsiben ott lesz a csapat Hyundai i20 R5 versenyautója mellett az egyik Peugeot 208 R2-esük is, továbbá Lovász Bálint gokartja és a csapat TCR-es Kia versenyautója is. A szervezők vasárnap reggel 9 órától különböző programokkal várják az érdeklődőket, az autózás pedig délután lesz.

"A cégünk székhelyéhez ez az autósport rendezvény van a legközelebb és évek óta részt veszünk rajta. Nagyon sok néző van és a szervezők egy élvezetes városi pályát jelölnek ki, amin óriási élmény autózni. Minden évben egy tökéletes kikapcsolódás ez a csapatunk számára" - mondta Lovász Pál, majd hozzátette. "Itt fog bemutatkozni a fiam, Lovász Bálint először az autósport berkein belül. Ő az idei évtől licences gokart versenyző és már nagyon készül és várja, hogy ott legyünk Ercsiben."

Az LPWMSport Partnerei: CREDOBUS, Lisztes Trans Kft., KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Millers Oils, Expert Lajta Kft., Hankook Racing Tyres, Diesel DR, Total, Bus Center Kft., Hungarofék Kft., REDO Water Systems Kft., Kaláka Pincészet, B EURO CAR Kft.

LPWMSport

 

 

 

 

 

 

 

 

33