l1
l2


 

A Hyundai idén is pénzt oszt Monzában

November 7.
Az idei Monza Rally Show igazi kihívást tartogat a Hyundai partnerei számára – az esemény különlegessége a motiváló pénzdíjas jutalom lesz. Az i20 R5 Trophy győzelmére szert tevő versenyzőpáros nemcsak egy serleget, hanem egy szép kis summát is bezsebelhet december első teljes hétvégéjén.

A Monza Rally Show az előző évek népszerűségéhez hasonlóan idén is nagy népszerűségnek örvend, ahol a látványos autózások mellett külön kihívással is szembenézhetnek a rajthoz álló párosok – 2019. december 6-8. között a Hyundai i20 R5-össel nevező csapatok a Hyundai i20 R5 Trophy keretében egymással küzdhetnek meg, mely kategóriának nem kis tétje lesz. A versenyen bárki részt vehet, aki a Hyundai ügyfélosztályától szerzett be egy i20 R5-ös versenyautót.

A három legjobb versenyző pénzbeli díjat nyer, amelynek célja, hogy a 2020-as ralis szezon finanszírozását kicsit támogassa az alzenaui központú vállalat. A kategória legjobbja nem kevesebb, mint 10 000 eurót, a második és a harmadik helyezett versenyzők pedig 5000 és 3 000 eurót kapnak. Mindezek mellett külön gesztus a Hyundai részéről, hogy a rendezvényen mindegyik i20 R5-össel rajthoz álló duó kihasználhatja a pályán elhelyezett külön pótalkatrészek teherautóját, annak biztosítása érdekében, hogy a márka autói a lehető legjobb formájukat mutathassák az esemény során.

A modell egyébként már bizonyított a monzai show-n – tizenkét hónappal ezelőtt Luca Rossetti az R5-ös kategóriában ünnepelhetett a dobogó legfelső fokán. Az eredmény mellett nem véletlen, hogy a Hyundai ezt az eseményt szemelte ki - a Monza Rally show a szezon egyik legnagyobb összejövetelévé nőtte ki magát. Évről évre egyre több ralis és más motorsportból ismert csillagot mutat fel, valamint több mint ötvenezer érdeklődő követi figyelemmel a kanyarvételeket testközelből.

Andrew Johns, a Hyundai Motorsport ügyfélszolgálati menedzsere: "A Monza Rally Show a ralis naptár egyik fő rendezvénye. A sikeres 2018-as szereplés után nagyon örülök annak, hogy ismét felajánlhatjuk a Hyundai i20 R5 ügyfelek számára az erre elkülönített összegeket. Bízom benne, hogy egyre több, számunkra kedves ügyfél gondolkodik el az olasz rendezvényen való szereplésen."

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33