l1
l2


 

Komoly mezőnnyel rajtol a szezon Kisvaszaron

Június 3.
Ütős kis versennyel rajtolhat el az idei szezonunk, a szezonnyitó Rallye3-as versenyen, a Kisvaszar Rallyn komoly nemzetközi mezőny verbuválódott össze és nem kevesebb, mint tizenhét R5-ös autó állhat rajthoz

Végre újra indulhat a rallysport élet Magyarországon köszönhetően a világjárvány során bevezetett korlátozásokat enyhítő intézkedéseknek. Ahogy azt megírtuk, az Országos Rali Bajnokság július közepén veheti kezdetét, ám az előző hetekben több lehetőség is adódhat a versenyzőpárosok számára néhány eseményen való rajthoz állásra. A Rallye3-asok mezőnyét megcélzó 2020-as Kisvaszar Rally nem csak a bajnokságban érdekelt párosok számára hozhat felüdülést, az első osztály mellett külföldről is neves versenyzők jelezték részvételi szándékukat.

Az előnevezési lista megjelenésével sok rajongó felkaphatja a fejét, hiszen nem kevesebb, mint tizenhét R5-ös autóval büszkélkedhetnek a szervezők. A közkedvelt modellek természetesen bőven előnyt élveznek – nyolc Fabia R5-öst és szintén nyolc Fiesta R5-öst utaztatnak a Pécs melletti pályákra, illetve egy Polo R5-öst is szemrevételezhetünk Turán Frigyes jóvoltából.

A cseh márkát, azaz a Skoda Fabia R5-öst olyan bíztató nevek viszik majd táncba június második hétvégéjén, mint Vizelli Károly, a lengyel kedvenc, Grzegorz Grzyb, Órai Balázs, Velenczei Ádám, Osváth Péter, Tóth Tibor, Botka Dávid vagy éppen Csomós Miklós. A Ford Fiesta R5-ösök szintén ismert nevekkel fonódtak össze – Kovács Antal, Niki Mayr-Melnhof, Nikolai Landa, Hadik András, Bodolai László, Balogh János, Klausz Kristóf és Várkonyi Szabolcs autózik majd egy-egy kék ovállal.

A hatvankilenc nevezőt felvonultató előnevezési listán természetesen jó pár tehetség neve megtalálható - elsősorban az adott régióból, ám a gyorsasági szakaszok mentén követve a történéseket biztosan részesei lehetünk majd olyan pillanatoknak, melyek igazán kellemes meglepetést okozhatnak autózások és időeredmények tekintetében is.  

A 2020-as Kisvaszar Rally előnevezési listája

Lepold Spotvideo

 

 

 

 

 

 

 

 

33