l1
l2


 

Ingram Renault-val tér vissza

November 22.
Chris Ingram nem tud meglenni kedvelt európai sorozata nélkül - a brit fiú november végén csatlakozik kontinensviadalunk mezőnyéhez, mely során egy Renault volánja mögött a Kanári-szigeteken mutathatja meg, hogy semmit sem felejtett el.

A 2019-es Európa bajnoki cím nyerte párosa újra összeállt a Toksport WRT-vel – Chris Ingram és Ross Whittock a Kanári-szigeteken újból részese lehet a kontinensünk legjobbjait felvonultató mezőnynek. Bár az esemény ismerős a 26 éves versenyző számára, az autó azonban új lesz, így a kihívás ereje nem fog csökkenni november 26-28. között.

Ingram 2019-ben egy Skoda Fabia R5-ös irányításával az összesítésben a második helyen végzett a szigeten, a Renault új ERC3 specifikációjú Clio RSR Rally5-ösével frissítheti fel képességeit.

"Noha a figyelem középpontjában egy megfelelő program létrehozása állt 2021-re, ez egy nagyszerű lehetőség, hogy visszakerüljek a volán mögé egy olyan ralin, amelyet szeretek. Nagyon örülök, hogy visszatérhettem a csapathoz, és nagyszerű lesz segíteni a Toksportot, hogy ha kell, akkor javítsunk az új versenyautón, hogy készen álljon a teljes Rally4 specifikációra való frissítésre 2021-re. Nagyon jó emlékeim vannak a Kanári-szigetekről, így izgatottan várom az idei futam rajtját." - fejezte be gondolatait Ingram, akinek az év elejei tervek szerint 2020-ban több rajthoz állás is számításban volt, ám a potenciális szponzor partnerséget a Covid-19-járvány felülírta.

Renault Clio RSR Rally5

Nore lenyűgöző ERC3 Junior dobogót szerzett, a Clio Rally5 bemutatkozott nemzetközi szinten

Az FIA Rally Európa Bajnokság újonca, Ola Jr Nore több szempontból is potenciális csomagot mutatott be kis hazánkban e hónap elején. Amellett, hogy ERC3 Junior dobogót szerzett Veronica Engan társaságában, külön örömet szerzett a márkának a legjobb háromban való helytállással.

"Örülök a teljesítményemnek, nagyon hasznos és eredményes kilométerekkel gazdagodtunk a magyar utakon." - mondta a 20 éves norvég. "Ez volt az első rajthoz állásom a sorozatban, ami abszolút a tanulásról szólt, és minden percét próbáltuk javunkra fordítani, így határozottan boldog vagyok. Az autó potenciálja nagyon jó."

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33