RTE Best of 2007- The Tour

Mitsubishik, Peugeotok, Ladák, Trabantok pilótái próbálják felvenni a harcot az idővel, és egymással. Ennek köszönhetően izgalmas csatákat, kisebb bakikat, érdekes kalandokat és nem utolsó sorban látványos versenyzést sikerült rögzítenünk kameránkkal. Egy kis kedvcsináló a már rendelhető dvd-hez, a 2007-es Conrad - Rali Túra Bajnokság összefoglaló videója már elérhető a galériában.

Egy dupla dvd a túrásokról, csúszásokról, bukásokról, kalandokról, kívülről-belülről, versenyről versenyre, körről körre.

Cím:
RTE Best of 2007- The Tour
Időtartam:
4 perc 43 mp
Méret:
103 MB
Felbontás:
640x480
Fájltípus:
Windows Media hang-/videofájl (wmv)

Az 1. dvd tartalmazza a best of klipet, a mogyoródi és az ózdi klipet, illetve a 2 verseny legszebb pillanatait zene nélkül. Ezen kívül megtalálható a lemezen az élmezőny rajtolása a Hóvirág Rallyen, Mezriczky Zoltán salgói tesztje, és meglepetésként elrejtettünk 1-2 belső kamerás felvételt is.

A 2. dvd a salgói és komlói eseményeket, a tragikusan véget ért esztergomi futam kimaradt képkockáit is, a gyöngyösi vizenjárást, és a szendrői rendezvény képeit is megmutatja. Emellett természetesen eddig nem látott videók is elbújtak a lemezen.

A dvd postai utánvétellel, 2950 ft + postaköltségért megrendelhető az afrag@rallysport.hu címen vagy a 70/594-48-80as telefonszámon.

A rendelők közül idén többen is tesztutat kaphatnak ajándékba.
Jó szórakozást kívánok