l1
l2


 

Brynildsen lesz a Toksport pilótája a Rally EB-n

Január 21.
Norvég pilótával pótolja a Toksport az EB cím megszerzése után a VB felé kacsingató Chris Ingram megüresedett helyét a kontinensviadalon, a komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező Eyvind Brynildsen nyolc EB futamon állhat idén rajthoz

A Toksport WRT Skoda Fabia R5 Evo versenyautójában egy szintén sokat látott osztrák hölgy, Ilka Minor lesz Brynildsen segítségére.

Eyvind Brynildsen: "Nem is lehet más célom idei szezonra, mint a győzelem. Egy kis szünet után térhetek most vissza, és bizakodó vagyok, mert korábban, amikor sikerült teljes szezont teljesítenünk, szakaszokat, futamokat és címeket tudtunk nyerni.

Elsőre merészen hangozhat, de nem titkolt vágyam a bajnoki cím megszerzése. Nekem van az egyik legjobb navigátorom Ilka személyében, plusz egy nagyszerű csapat áll mögöttem - a Toksport és a fantasztikus csapatmenedzser, Serkan Duru csak előnyömre válhat a következő hónapokban. Serkan tényleg részt vesz minden folyamatban és tényleg azt akarja, hogy mindenki elérje céljait. Tökéletes bizonyíték erre Chris Ingram tavalyi eredménye. Még egy kiváló mérnökünk is lesz a Skoda Motorsporttól, és egy walesi „Sweet Lamb” teszttel kezdjük meg felkészülésünket az Azori-szigetekre.

Persze tudom, hogy nem lesz könnyű dolgom, hiszen a győzelem iránti vágy okozta nyomást biztosan folyamatosan fogom magamon érezni. Másik szemszögből nézve viszont nyugodtabb lehetek, hiszen ha az Azori-szigeteken hibázom, akkor a következő futamon lesz lehetőségem a javításra. Összességében konzisztensnek kell lennem, és tapasztalataimra építve kell a bajnokságot teljesítenem, és elfogadni azt a tényt, hogy nem mindig a leggyorsabb a legjobb idő, illetve eredmény. A gitáron különféle húrok vannak, és az a fontos, hogy hogyan játszol ezeken a húrokon."

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33