l1
l2


 

Kajetanowicz Skodával folytatja

Február 26.
Hét világbajnoki futamon és új autóval száll harcba a 2020-as WRC3-as világbajnoki címért Kajetan Kajetanowicz. A háromszoros Európa Bajnok lengyel pilóta ugyanis a legújabb fejlesztésű Skoda Fabia R5-ös mellett tette le a voksát.

A világbajnokság a 2019-es szezonjában Kajetan Kajetanowicz már letette névjegyét az asztalra – a WRC2-es kategóriában egy korábbi fejlesztésű Skoda és egy Volkswagen Polo társaságában az év végén a dobogó középső fokán zárt.

A háromszoros Európa bajnokot Maciej Szczepaniak segíti majd a jobb oldalról. A páros a következő hónapban, a mexikói futamon (március 12-15.) indítja el 2020-as kampányát. "Örülök, hogy idén is képviseljük országunkat a legjobbak között, a legnehezebb futamok során, a világ távoli területein. Újabb tapasztalatokkal gazdagodhatunk, és hogy mennyire tudunk helyt állni majd kategóriánkban idén, az év végével ki is derülhet. Nagyon optimista vagyok. Tavaly bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk harcolni a legjobb eredményekért. A Skoda Fabia R5-ös új fejlesztését fogjuk vezetni, és az egész csapattal együtt azt hiszem, hogy ez az autó rengeteg lehetőséget rejt magában." - jegyezte meg Kajetanowicz, akinek autóját a spanyol RaceSeven csapata üzemelteti az évad során.

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33