l1
l2


 

Júliusban, Salgótarjánban indulhat a magyar bajnokság

Május 12.
Elkészült az első forgatókönyv az idei Országos Bajnokság megrendezésére, az RSB hatfutamos naptárat javasol a szövetség felé, melyben azonban még lehetnek változások.

A magyar rali szakág sem pihen a kényszerszabadság idején – a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség számára továbbított 2020-as tervezettel egy július közepén kezdődő szezont vázolt fel, mely megeshet, hogy akár hat futamot is magába foglalhat egészen decemberrel bezárólag.

A Rally Bizottság által kiadott 2020. május 12-ei közlemény szerint nincs veszve az idei Országos Bajnokság. Egy igazán motiváló versenynaptár tervezetet mutattak be, mely július közepétől egészen decemberig tartana, és várhatóan hat futamon lehetne eldönteni a bajnokságok helyezéseit.

Júliusban Salgó Rally adhatja meg az alaphangot az évadnak, majd Miskolc és Eger után a vértesi pályák hozhatnának némi újdonságot a 2020-as menetrendbe. Novemberben az Európa Bajnokság mezőnyét is vendégül látó Nyíregyháza Rally következhetne, a szezon pedig a sorozat egyetlen murvás versenyével Mikulás Rally érhetne véget.

A Rally Bizottság 2020. május 12-ei közleménye

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33