l1
l2


 

Hazai környezetben folytatja a Korda Racing

Október 8.
Megszokott felállásával érkezik az Országos Rally Bajnokság hétévégi állomására a Korda Racing, a TAXI 4 Vértes Rallyn két R5-ös és egy Rally4-es autóval száll harcba a bajnoki pontokért a csapat.

Október közepén a Vértesben folytatódnak az Országos Rally Bajnokság küzdelmei, mely nevét és központját tekintve új, idén Mór látja vendégül a mezőnyt, azonban a gyorsasági szakaszok nagyrészt megegyeznek a tavalyi Székesfehérvár Rallyéval. A pandémia következtében az idei szezonban nemcsak kevesebb, de rövidebb versenyek alkotják a bajnoki naptárt, így a Vértes Rally is egyetlen versenynapból áll. Az előzetes tervek szerint a kilenc gyorsasági szakasz mindegyikére október 11.-én vasárnap, reggel nyolc és este hat óra között kerül sor.

Csalódottságát feledve várja a futam rajtját a Korda Racing, hiszen a szeptemberi Eger Rally nem éppen a csapat versenyzőinek tervei szerint alakultak. Most azonban itt a lehetőség a szépítésre, ráadásul a Korda Racing számára a Vértes Rally hazai versenynek tekinthető, hiszen ahogyan a gyorsasági szakaszok nagyobbik része, úgy a csapat központja is Fejér megyében található. A csapat ezúttal is két Rally2-es és egy Rally4-es autóval száll harcba, Turán Frigyes a Volkswagen Polo R5-tel, Vizelli Károly a Skoda Fabia R5-tel, Fekete László pedig a Rally4-es Ford Fiestával veszi fel a harcot.

"Egerben sajnos egyik versenyzőnk sem lehetett boldog, de pánikra sincs okunk, majd a Vértes Rallyn szépítünk!" - jegyezte meg Korda Erik a verseny rajtja előtt. "A sportban az a szép, hogy bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is, Egerben úgy éreztük erősek lehetünk, ennek ellenére semmi sem jött össze, a mostani pályák viszont nekünk nem annyira fekszenek, így mért ne fordulhatna most minden jóra!? A lehetőségekhez mérten most is igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni az előttünk álló feladatokra. Turán Fricivel a múlt hétvégén a Rábaringen teszteltünk, míg a többiek a futam hivatalos tesztjén hangolnak a hétvégre."

A Korda Racing versenyzői a TAXI4 Vértes Rallyn:
#33. Turán Frigyes/Bagaméri László, Volkswagen Polo GTi R5
#19. Vizelli Károly/Nagy Péter, Skoda Fabia R5
#32. Fekete László/ Ford Fiesta Rally4

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Ivanics Csoport, Bioextra Zrt, BIO-EU Kft., Euro-Tools Hungary Kft, Multistone Kft, Harmata-94 Kft, Revo-Tec Kft, Gemix Kft, 24H Parcel Zrt, Music Engine Kft, Corax-Bioner Zrt, ITER Építő Kft, Al Oliva Kft., Master Aid, Prémium Szerszámker Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Iramko Trade, BWS Belsőtér, Arezzo Design, Szerszámbróker Kft, Hankook Racing Tyres, Abacus Invest Kft, Tibuktu Bt,

Korda Racing

 

 

 

 

 

 

 

 

33